Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Kitten

Ok , banii au intrat pe cardul cosmo dar cum ii scoatem de acolo ?? A rezolvat cineva aceasta problema ?
No avatar
efe

si eu aceeasi pr0blema acum . am scos de 2 ori bani de la cosmopayment cu cardul lor iar acum m am uitat , in secondary balance am bani pe care nu ii pot scoate imi spune sa verific kyc documents sa vad limitele. dar limitele de acolo nu le am atins pt ca folosesc cosmopayment doar pentru streamate.
chiar as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez.
No avatar
Sof

efe;14760 wrote: si eu aceeasi pr0blema acum . am scos de 2 ori bani de la cosmopayment cu cardul lor iar acum m am uitat , in secondary balance am bani pe care nu ii pot scoate imi spune sa verific kyc documents sa vad limitele. dar limitele de acolo nu le am atins pt ca folosesc cosmopayment doar pentru streamate.

hello!
am aceeasi problema.... la voi ce apare la "transferable balance"? este cineva pe minus?
No avatar
efe

Sof;14801 wrote: hello!
am aceeasi problema.... la voi ce apare la "transferable balance"? este cineva pe minus?
Da pe minus 543 cv de genul
No avatar
Sof

efe;14760 wrote: si eu aceeasi pr0blema acum . am scos de 2 ori bani de la cosmopayment cu cardul lor iar acum m am uitat , in secondary balance am bani pe care nu ii pot scoate imi spune sa verific kyc documents sa vad limitele. dar limitele de acolo nu le am atins pt ca folosesc cosmopayment doar pentru streamate.

exista un mesaj pe pagina de start a contului de model care suna cam asa: "Please note: If you are expecting payment via CosmoPayment this week, it has been initiated. Because this payment solution was implemented quickly, there may be a delay on when you see the funds in your Cosmo account. We are working to resolve this and expect processing to return to normal schedules in the coming week or two. Rest assured, your payment will be received!"
acest mesaj apare de 2 saptamani totusi, timp in care n-au existat probleme....
problemele saptamana asta au aparut...
No avatar
ioana45

buna buna..
si eu sunt pe minus
si vad ca foarte multa lume
a rezolvat cineva ceva?
No avatar
Alicia41

Buna, m-am inregistrat pe forum sa particip si eu la discutia legata de Cosmo, sunt in aceeasi situatie cu bani blocati in Secondary balance.
Eu chiar depind de banii aia, ma asteptam ca-i incasez aseara si acum bam! nu am acces la ei.
E a patra plata pe care o primesc, nu ma asteptam la asemenea situatie, m-a dat peste cap maxim.
Eu lucrez doar pe Streamate si primesc banii prin Cosmo, am o problema cu Paxum, nu vreau sa lucrez cu ei si eram fericita ca Streamate au oferit Cosmo si acum problema asta?! WTF?! Imi fac tot felul de ganduri ce ar putea fi, de ce ne blocheaza banii asa?! E ceva temporar, e ceva grav gen sa 'fuga' cu banii nostrii? Eu am de incasat bani vinerea viitoare din nou, nu stiu ce sa fac, sa pun hold la payment la SM? Dar nici alta metoda de plata nu am disponibila...
Sunt super frustrata!
No avatar
Sof

Alicia41;14854 wrote: Buna, m-am inregistrat pe forum sa particip si eu la discutia legata de Cosmo, sunt in aceeasi situatie cu bani blocati in Secondary balance.
Eu chiar depind de banii aia, ma asteptam ca-i incasez aseara si acum bam! nu am acces la ei.
E a patra plata pe care o primesc, nu ma asteptam la asemenea situatie, m-a dat peste cap maxim.
Eu lucrez doar pe Streamate si primesc banii prin Cosmo, am o problema cu Paxum, nu vreau sa lucrez cu ei si eram fericita ca Streamate au oferit Cosmo si acum problema asta?! WTF?! Imi fac tot felul de ganduri ce ar putea fi, de ce ne blocheaza banii asa?! E ceva temporar, e ceva grav gen sa 'fuga' cu banii nostrii? Eu am de incasat bani vinerea viitoare din nou, nu stiu ce sa fac, sa pun hold la payment la SM? Dar nici alta metoda de plata nu am disponibila...
Sunt super frustrata!

cea mai buna varianta ar fi sa-i pui in hold momentan just in case si da-le mail, (vezi ca am mai scris aici adresele de mail, daca te ajuta) daca mai ai foaia aceea de care era atasat cardul cand l-ai primit, vezi ca sunt si niste nr de tel acolo, eu din pacate nu o mai am, ca i-as fi sunat....
altceva decat rabdare ... nu stiu de sa zic, dar important e sa-i contactam prin email first of all....
No avatar
efe

nu raspund la mailur. am citit pe forum in alte discutii si din ce am inteles pana pe 28 trebuie sa se rezolve . are legatura cu o lege noua care a intrat in vigoare pe 25 mai
sper sa se rezolve
No avatar
Sof

efe;14856 wrote: nu raspund la mailur. am citit pe forum in alte discutii si din ce am inteles pana pe 28 trebuie sa se rezolve . are legatura cu o lege noua care a intrat in vigoare pe 25 mai
sper sa se rezolve

stiu ca nu raspund, dar de primit trebuie sa le primeasca ;) cu cat sunt mai multe mail uri trimise cu atat lucrurile ar trebui sa se miste mai repede, de aceea insist pe chestia asta, ca daca toata lumea sta si pleaca de la premiza "lasa ca au mai trimis altii" clar nu-i bine...
eu cel putin nu ratez nicio ocazie de a-mi cere drepturile atunci cand consider ca sunt incalcate...mai ales cand este vb de bani...
Scrie răspuns