sa rezolvat problema la Cosmopay.#:-S
bafta fetelor!
Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??
FARCAS;15494 wrote: Transferul soldului a eșuat. Starea GPS - frecvența depășită: 123. Starea erorilor IC - respinsă: 7. ASTA IMI APARE MIE CAND INCERC SA TRANSFER DIN SECUNDARY BALACE
La mine a mers. Am putut muta banii din secondary balance in cont. Maine incerc sa-i scot. Tie ti-au aprobat upgradarea limitei la KYC documents? Pana nu ai aprobarea nu poti transfera banii. Daca inca iti apare ca trebuie sa depui documentele trimite-le mail si vezi ce se intampla, ce nu au aprobat.
La mine a mers. Am putut muta banii din secondary balance in cont. Maine incerc sa-i scot. Tie ti-au aprobat upgradarea limitei la KYC documents? Pana nu ai aprobarea nu poti transfera banii. Daca inca iti apare ca trebuie sa depui documentele trimite-le mail si vezi ce se intampla, ce nu au aprobat.
-
adelina007
Pe cardul vostru apare vreo banca emitenta? Ca pe al meu nu apare nimic.
simonrule;15834 wrote: buna baieti. Am 240 de dolari pe cardul meu, dar am fost doar capabil să recupereze 65 dolari de la bancomat.
după ce primiți cardul, ar trebui să trimit din nou documente?
Am un sold secundar dar nu-l pot transfera pe cardul meu
Cui ii apar inca banii in secondary balance si nu a scos deja 6000$ de pe el in ziua respectiva inseamna ca nu are inca documentele aprobate. Trimiteti-le si voi e-mail si intrebati ce e in neregula. Ti se raspunde in doua zile lucratoare. Cardul va e trimis dupa ce v-ati inregistrat. Dupa aceea trebuie sa le trimiteti documentele sa vi se aprobe upgradarea limitei. Copie ID si factura utilitati ( fara facturi telefonie mobila, e-mag, curier sau altele) sau extras cont bancar care sa confirme adresa completata cand v-ati inregistrat. Verifica si tu adresa de e-mail, ar trebui sa gasesti un e-mail in care iti spune ca actele nu ti-au fost aprobate.
după ce primiți cardul, ar trebui să trimit din nou documente?
Am un sold secundar dar nu-l pot transfera pe cardul meu
Cui ii apar inca banii in secondary balance si nu a scos deja 6000$ de pe el in ziua respectiva inseamna ca nu are inca documentele aprobate. Trimiteti-le si voi e-mail si intrebati ce e in neregula. Ti se raspunde in doua zile lucratoare. Cardul va e trimis dupa ce v-ati inregistrat. Dupa aceea trebuie sa le trimiteti documentele sa vi se aprobe upgradarea limitei. Copie ID si factura utilitati ( fara facturi telefonie mobila, e-mag, curier sau altele) sau extras cont bancar care sa confirme adresa completata cand v-ati inregistrat. Verifica si tu adresa de e-mail, ar trebui sa gasesti un e-mail in care iti spune ca actele nu ti-au fost aprobate.
Pentru cei care aveti anumite dificultati cu aprobarea cardului sau actele necesare, motivul respingerii actelor trimise, etc cititi si voi pe forum. Nu sunteti singurii care v-ati lovit de aceste piedici. Aveti putina rabdare si cititi mesajele postate de noi si veti gasi toate raspunsurile la intrebarile voastre. Scrieti celor de la suport daca mai e nevoie, vi se va raspunde in doua zile lucratoare. Putina rabdare si totul se rezolva.