Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alicia41

Sof;14855 wrote: cea mai buna varianta ar fi sa-i pui in hold momentan just in case si da-le mail, (vezi ca am mai scris aici adresele de mail, daca te ajuta) daca mai ai foaia aceea de care era atasat cardul cand l-ai primit, vezi ca sunt si niste nr de tel acolo, eu din pacate nu o mai am, ca i-as fi sunat....
altceva decat rabdare ... nu stiu de sa zic, dar important e sa-i contactam prin email first of all....

Am foaia si ma uit la numerele de tel curand, daca ajuta pot sa le postez aici, faza e ca eu am nevoie de bani urgent, le-am trimis email deja, de aseara, prin sistemul de mesaging de pe site ("Contact us"), acolo scrie numele meu, SAN number-ul, tot.

La tel oricum nu vor raspunde in weekend si eu nu-i sun deocamdata, daca suportul unde se raspunde la tel e in USA aia au Memorial day si sunt liberi luni.
Absurda situatia asta!
No avatar
efe

Sof;14857 wrote: stiu ca nu raspund, dar de primit trebuie sa le primeasca ;) cu cat sunt mai multe mail uri trimise cu atat lucrurile ar trebui sa se miste mai repede, de aceea insist pe chestia asta, ca daca toata lumea sta si pleaca de la premiza "lasa ca au mai trimis altii" clar nu-i bine...
eu cel putin nu ratez nicio ocazie de a-mi cere drepturile atunci cand consider ca sunt incalcate...mai ales cand este vb de bani...

am trimis mail desi eram sigur ca nu vor raspunde.
No avatar
Rimela

Am vazut asta pe alt fórum, referitor la problema voastra . Eu nu am Cosmo dar tind sa cred poate avea legatura si cu intarzierea cardurilo Paxum, care tot MasterCard o sa fie . Las mesajul poate va ajuta si linisteste in acelasi timp

''Here is what they answer to another friend:
We do apologize for any incovenience this may have caused you.
Please note the MasterCard processor is currently undergoing maintenance and we have been advised that this is affecting certain cardholder functionalities.
We anticípate all functionalities should be restored by 28 May 2018, however, some cardholders might see the issue fixed sooner.
Please note this is also affecting the ''Send Money'' option in your profile, therefore we kindly ask you to refrain from sending money to another card via Card2Card transfer or e-mail money transfer for the time being.
We do thank you for your patience during this time''
No avatar
efe

asa am auzit si eu. multumesc frumos
No avatar
Alicia41

efe;14859 wrote: am trimis mail desi eram sigur ca nu vor raspunde.

Suna-i tu te rog ca eu sunt saraca lol, daca nu am primit banii aseara pfttt
+44 (0)844 7744 725, scrie Customer support hours: Monday to friday 14:00 - 22:00 GMT
No avatar
Rimela

efe;14861 wrote: asa am auzit si eu. multumesc frumos

N-ai pt ce, sper sa vi se rezolve problema curand
No avatar
Sof

Rimela;14860 wrote: Am vazut asta pe alt fórum, referitor la problema voastra . Eu nu am Cosmo dar tind sa cred poate avea legatura si cu intarzierea cardurilo Paxum, care tot MasterCard o sa fie . Las mesajul poate va ajuta si linisteste in acelasi timp

''Here is what they answer to another friend:
We do apologize for any incovenience this may have caused you.
Please note the MasterCard processor is currently undergoing maintenance and we have been advised that this is affecting certain cardholder functionalities.
We anticípate all functionalities should be restored by 28 May 2018, however, some cardholders might see the issue fixed sooner.
Please note this is also affecting the ''Send Money'' option in your profile, therefore we kindly ask you to refrain from sending money to another card via Card2Card transfer or e-mail money transfer for the time being.
We do thank you for your patience during this time''

iti multumim Rimela!
No avatar
Sof

Alicia41;14862 wrote: Suna-i tu te rog ca eu sunt saraca lol, daca nu am primit banii aseara pfttt
+44 (0)844 7744 725, scrie Customer support hours: Monday to friday 14:00 - 22:00 GMT

baza in us, cardurile se fac in Polonia si asta e un nr cu prefix de UK, wtf? o sa-i sun si eu luni sa vedem ce spun...
No avatar
Alicia41

Nu e asa?! Pfttt!
Multumesc ptr info Rimela!!
Mesajul ala e de la Cosmo, da? sa fiu sigura ca am inteles corect...
No avatar
Rimela

Alicia41;14866 wrote: Nu e asa?! Pfttt!
Multumesc ptr info Rimela!!
Mesajul ala e de la Cosmo, da? sa fiu sigura ca am inteles corect...

cu placere.
Era un subiect despre '' Secondary balance-Cosmo''.....deci logic ar fi ca mesajul sa fie de la Cosmo :)
Scrie răspuns