Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Sof

Keke;15009 wrote: Hey Sof,inca apare mesajul?au zis ca astazi se rezolva,nu?

Da keke, încă apare mesajul, din păcate... mâine ii sun dacă nu se rezolva intre timp...
No avatar
Keke

Sof;15010 wrote: Da keke, încă apare mesajul, din păcate... mâine ii sun dacă nu se rezolva intre timp...

La tel raspund?da,maine..sa treaca 24h pt diferenta asta de fus orar..
No avatar
Sof

Keke;15011 wrote: La tel raspund?da,maine..sa treaca 24h pt diferenta asta de fus orar..

Nu i-am sunat pana acum, vedem mâine dacă răspund sau nu...
No avatar
Alicia41

Eu sunt super stresata la faza asta, am banii ptr 2 săpt de munca pe SM blocați în cosmo și am timp până diseară sa decid daca pun hold pe banii care ar trebui să-i primesc in contul cosmo vineri; hold sau să-i trimit in contul paxum dar apoi trebuie sa fac cont la banca și card să-i pot retrage de acolo, nu am rezerve de bani in casa sau la banca. Nu mă așteptam la asemenea complicație cu cosmo sincer, nu așa curând, sper sa nu ne tragă țeapă și ăștia, mi-a ajuns epassporte și first choice! Bleah!
No avatar
FARCAS

ioana45;14912 wrote: multumim
asteptam:)
ATI PRIMIT RASPUNS DE LA COZMO
No avatar
FARCAS

ioana45;14837 wrote: buna buna..
si eu sunt pe minus
si vad ca foarte multa lume
a rezolvat cineva ceva?

NU DIN CATE SE SCRIE PE AICI NU A REZOLVAT NIMENI ASTA
No avatar
Sof

Alicia41;15019 wrote: Eu sunt super stresata la faza asta, am banii ptr 2 săpt de munca pe SM blocați în cosmo și am timp până diseară sa decid daca pun hold pe banii care ar trebui să-i primesc in contul cosmo vineri; hold sau să-i trimit in contul paxum dar apoi trebuie sa fac cont la banca și card să-i pot retrage de acolo, nu am rezerve de bani in casa sau la banca. Nu mă așteptam la asemenea complicație cu cosmo sincer, nu așa curând, sper sa nu ne tragă țeapă și ăștia, mi-a ajuns epassporte și first choice! Bleah!

eu zic sa-i pui in hold, poti sa schimbi oricand optiunea asa ca.... mai bine safe..
No avatar
Sof

FARCAS;15021 wrote: NU DIN CATE SE SCRIE PE AICI NU A REZOLVAT NIMENI ASTA

ce sa facem FARCAS.... csf n-ai csf... asteptam...
No avatar
FARCAS

Sof;15023 wrote: ce sa facem FARCAS.... csf n-ai csf... asteptam...

EU AM SCOS 1 SINGURA PLATA DE PE EL DE PE MFC
No avatar
ioana45

eu o sa optez pt external card,paxum..de ce sa pun hold cand nu stiu cat dureaza..
din ce citesc aici bani blocati in secondary balance sunt de ceva timp.
THE BALANCE TRANSFER OPTION IS CURRENTLY UNDER MAINTENANCE. THE FUNCTION IS AVAILABLE ONCE THIS MESSAGE IS REMOVED.
asa apare si la mine..dar nu ma incalzeste cu nimic.mentenanta dureaza cateva ore..o zi..
macar daca e sa pierd niste bani sa pierd cat mai putin posibil
Scrie răspuns