experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
_ana_

Baietzelu;16730 wrote: Multumesc dar consider ca toti suntem priceputi la cate ceva. Apreciez!

Bine le zici...acum ai si poza :)
Baietzelu

_ana_;16748 wrote: Bine le zici...acum ai si poza :)

Foloseam doar telefonul si era varianta mobila fara prea multe optiuni , astazi am deschis laptopul sa fac niste modificari de plictiseala :)
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Nord

Keke;16725 wrote: Deci BT nu accepta wire din domeniul adult?sper ca withdrawal catre cardul lor din Paxum a fost ok.ING sunt cei mai buni se pare😃despre BRD am citit ca sunt cam complicati,in schimb Au fost si persoane care au rulat catre ei si totul a fost ok..

Eu am primit wire de la CB la BT ultima data la sfarsitul perioadei trecute si a durat fix 3 zile ! Cu BRD am auzit ca sunt probleme si Paxum nu face transfer catre ei dar BT e ok!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Keke

Nord;16750 wrote: Eu am primit wire de la CB la BT ultima data la sfarsitul perioadei trecute si a durat fix 3 zile ! Cu BRD am auzit ca sunt probleme si Paxum nu face transfer catre ei dar BT e ok!

Ma bucur.Eu am utilizat Raiffeisen si de asemenea a fost ok😊Pe lista bancilor problematice ca Sa zic asa se adauga si BCR sau la ei Wire ca optiune e ok?
_ana_

Baietzelu;16749 wrote: Foloseam doar telefonul si era varianta mobila fara prea multe optiuni , astazi am deschis laptopul sa fac niste modificari de plictiseala :)

:) de ce iti pierzi vemea sa faci promovari gratis pe cbt?
No avatar
Buttercup

Am venit sa va spun ca Monese nu e singura optiune pentru transfer din Paxum. Merge si Revolut. Problema e ca durează câteva zile transferul, nu intra instant. De la CS au zis ca pana la 5 zile lucrătoare, o sa revin cu update.

Revolut e bun in special pentru Crypto si ratele de conversie. Ca retrageri e slăbuț. 1600 de lei/luna gratuit, iar apoi se aplica 2%. E il aveam pentru cumpărături internaționale, fiindcă oferă cursul de schimb foarte avantajos.
No avatar
Keke

Buttercup;16756 wrote: Am venit sa va spun ca Monese nu e singura optiune pentru transfer din Paxum. Merge si Revolut. Problema e ca durează câteva zile transferul, nu intra instant. De la CS au zis ca pana la 5 zile lucrătoare, o sa revin cu update.

Revolut e bun in special pentru Crypto si ratele de conversie. Ca retrageri e slăbuț. 1600 de lei/luna gratuit, iar apoi se aplica 2%. E il aveam pentru cumpărături internaționale, fiindcă oferă cursul de schimb foarte avantajos.

Buna Buttercup.Primii 1600 lei sunt retrageri gratuite iar apoi 2% din suma fiecarei urmatoare retrageri oricare ar fi aceea?exista vreo limita lunara la retrageri ATM?exemplu dai top up account de 5000euro intr-o luna si ai dreptul sa ii scoti pe toti la ATM?
No avatar
Buttercup

Keke;16762 wrote: Buna Buttercup.Primii 1600 lei sunt retrageri gratuite iar apoi 2% din suma fiecarei urmatoare retrageri oricare ar fi aceea?exista vreo limita lunara la retrageri ATM?exemplu dai top up account de 5000euro intr-o luna si ai dreptul sa ii scoti pe toti la ATM?

Da, primii 1600 de lei per luna sunt retrageri gratuite, apoi 2% din orice trece peste suma respectivă pana la €5000 pe zi pentru cardurile Mastercard (al meu asa e). Daca ai cont free, retragerile gratuite sunt la jumătate, deci 800 lei.
Există limita maximă pusă pe cont, pe an. La mine apare 250000 lei (echivalentul a ~ €53000). Daca vrei sa crești limita pe an, trebuie sa le dai documente despre sursa banilor.

De menționat că nu am incercat pana acum sa scot bani prin Revolut, i-am folosit doar online. Limitele astea apar in contul meu si in politica lor.
No avatar
Keke

Buttercup;16763 wrote: Da, primii 1600 de lei per luna sunt retrageri gratuite, apoi 2% din orice trece peste suma respectivă pana la €5000 pe zi pentru cardurile Mastercard (al meu asa e). Daca ai cont free, retragerile gratuite sunt la jumătate, deci 800 lei.
Există limita maximă pusă pe cont, pe an. La mine apare 250000 lei (echivalentul a ~ €53000). Daca vrei sa crești limita pe an, trebuie sa le dai documente despre sursa banilor.

De menționat că nu am incercat pana acum sa scot bani prin Revolut, i-am folosit doar online. Limitele astea apar in contul meu si in politica lor.

Multumesc Buttercup.Daca ai bunavointa Sa ne spui si noua cand ai retras cu succes la ATM sau prin alta metoda,ar fi minunat.Acum ca ai mentionat limita anuala la Revolut,ma intreb daca si Monese are una🤔
No avatar
Buttercup

Keke;16764 wrote: Multumesc Buttercup.Daca ai bunavointa Sa ne spui si noua cand ai retras cu succes la ATM sau prin alta metoda,ar fi minunat.Acum ca ai mentionat limita anuala la Revolut,ma intreb daca si Monese are una🤔

Cu drag! Încă nu mi-au intrat banii de pe transferul Paxum. Ei au zis câteva zile lucrătoare, deci o sa revin săpt viitoare cu vesti. Pana acum am folosit Revolut pentru sume mici, când dădeam comenzi pe site-uri străine, deci chiar nu am experienta cu retragerile de la ei.

La Monese limita stiu ca e de €50000, deci tot pe acolo.

O altă opțiune de card ar mai fi Fire. Dar nu am niciun fel de experienta cu ei, doar stiu ca iti dau cont bancar si card. Nu ma tentează oricum, dar poate e cineva interesat.
Scrie răspuns