_ana_;16709 wrote: La ce plati din videochat te referi?...Ce banca stia ca lucreaza cineva la videochat?
Eu nu am patit asa ceva...(nu imi doresc = e clar)
Te rog...spune-mi un pic la ce te referi...
Nu stie nicio banca ca banii sunt din videochat pentru ca paxum e o firma pentru orice om ,nu doar adult. Stiu pe cineva care are la transilvania si i-a refuzat banii pe motiv ca sunt din adult .
experienta mea cu paxum recente
Baietzelu;16719 wrote: Nu stie nicio banca ca banii sunt din videochat pentru ca paxum e o firma pentru orice om ,nu doar adult. Stiu pe cineva care are la transilvania si i-a refuzat banii pe motiv ca sunt din adult .
Cei de la banca ttransilvania sunt jale mare... Nu stiam asta...dar mereu i-am evitat...incepand de la reclamele alea penibile
)) pina in viata reala raman la fel
))
Cei de la banca ttransilvania sunt jale mare... Nu stiam asta...dar mereu i-am evitat...incepand de la reclamele alea penibile
Baietzelu;16719 wrote: Nu stie nicio banca ca banii sunt din videochat pentru ca paxum e o firma pentru orice om ,nu doar adult. Stiu pe cineva care are la transilvania si i-a refuzat banii pe motiv ca sunt din adult .
Si atunci aia la BT cum de au zis ca banii sunt din VC/Adult, pana la urma stiau ceva?!
Eu la ING am spus ca imi trimite familia din afara lol
Si atunci aia la BT cum de au zis ca banii sunt din VC/Adult, pana la urma stiau ceva?!
Eu la ING am spus ca imi trimite familia din afara lol
Keke;16725 wrote: Deci BT nu accepta wire din domeniul adult?sper ca withdrawal catre cardul lor din Paxum a fost ok.ING sunt cei mai buni se pare
despre BRD am citit ca sunt cam complicati,in schimb Au fost si persoane care au rulat catre ei si totul a fost ok..
Si eu sunt multumita de Ing mai ales ca exista la 5 min de casa mea
Si eu sunt multumita de Ing mai ales ca exista la 5 min de casa mea