experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Keke

Buttercup;16767 wrote: Cu drag! Încă nu mi-au intrat banii de pe transferul Paxum. Ei au zis câteva zile lucrătoare, deci o sa revin săpt viitoare cu vesti. Pana acum am folosit Revolut pentru sume mici, când dădeam comenzi pe site-uri străine, deci chiar nu am experienta cu retragerile de la ei.

La Monese limita stiu ca e de €50000, deci tot pe acolo.

O altă opțiune de card ar mai fi Fire. Dar nu am niciun fel de experienta cu ei, doar stiu ca iti dau cont bancar si card. Nu ma tentează oricum, dar poate e cineva interesat.

Multumesc inca o data🤗Astept postarea ta saptamana viitoare si sper sa se deruleze totul smooth cu privire la transferul tau😊
No avatar
Buttercup

Keke;16768 wrote: Multumesc inca o data🤗Astept postarea ta saptamana viitoare si sper sa se deruleze totul smooth cu privire la transferul tau😊

Da, anunt cand am mai multe informatii. Am transferat puțin peste limita lor de retrageri gratuite, deci o sa pot sa am o idee completa.
Multumesc! Sper si eu sa fie ok, ca sa ii ajute experienta mea si pe altii.
_ana_

Cine are Monese...i se modica suma zilnic?...
ieri aveam 505 euro...azi am 508 euro...acum 4 zile aveam 503 euro...
In functie de ce este schimbarea asta?
-
in functie de cursul valutar?
Ma mira pentru ca de exemplu si in ziua cand mi-au intrat banii...mi se modica suma...
si sumele retrase de mine...(totul e modificat de la zi la alta)...
-
Ma mira chestia asta...pentru ca la Paxum niciodata nu mi se modifica suma de bani in cont...
A mai observat cineva asta?...:)
No avatar
Keke

_ana_;16821 wrote: Cine are Monese...i se modica suma zilnic?...
ieri aveam 505 euro...azi am 508 euro...acum 4 zile aveam 503 euro...
In functie de ce este schimbarea asta?
-
in functie de cursul valutar?
Ma mira pentru ca de exemplu si in ziua cand mi-au intrat banii...mi se modica suma...
si sumele retrase de mine...(totul e modificat de la zi la alta)...
-
Ma mira chestia asta...pentru ca la Paxum niciodata nu mi se modifica suma de bani in cont...
A mai observat cineva asta?...:)

Hey!cred ca este de la fluctuatia schimbului valutar,acelasi lucru l-a remarcat cineva si la Cosmo.
_ana_

Keke;16822 wrote: Hey!cred ca este de la fluctuatia schimbului valutar,acelasi lucru l-a remarcat cineva si la Cosmo.

Asa ma gandeam si eu Keke...dar ma mira ca imi schimba si banii intrati...si schimbul meu...tot...
De ce nu imi modifica doar suma din ziua respectiva... (cat mai am in cont)

Mi se pare ciudata faza asta...sincer
Baietzelu

Din senin sigur nu se schimba, daca retragi da se schimba deoarece fees ul ti l ia dupa cateva zile iar cursul difera. Daca observi ca din senin fara sa retragi , contacteaza suportul.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Baietzelu;16824 wrote: Din senin sigur nu se schimba, daca retragi da se schimba deoarece fees ul ti l ia dupa cateva zile iar cursul difera. Daca observi ca din senin fara sa retragi , contacteaza suportul.

Ba da Baietzel...din senin se schimba...
eu am notata tot...
mi se schimba si sumele intrate...si cele retrase...

De ce asta??
Scade dolarul odata si imi zice MOnese ca am datorii la ei???
Ce e faza asta???
Baietzelu

Eu nu am problema asta , deci te rog contacteaza suportul , as fi facut eu asta pt tine dar ce sa vada la mine? Nu e normal, suma intrata e fixa fara fluctuatii crede-ma.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Baietzelu;16824 wrote: Din senin sigur nu se schimba, daca retragi da se schimba deoarece fees ul ti l ia dupa cateva zile iar cursul difera. Daca observi ca din senin fara sa retragi , contacteaza suportul.

De 4 zile nu am retras nimic...si e schimbata fiecare suma zilnic
- si ce am trimis de paxum
- si ce am retras
- si cat am in cont

Ti se pare normal?
Mie nu ...sincer
_ana_

Baietzelu;16826 wrote: Eu nu am problema asta , deci te rog contacteaza suportul , as fi facut eu asta pt tine dar ce sa vada la mine? Nu e normal, suma intrata e fixa fara fluctuatii crede-ma.

BIne ca mi-ai zis...am crezut ca asa functoineaza Monose...
Daca la tine e ok...
inseamna ca e la mine o problmema

- acum sun la ei
merci
Scrie răspuns