experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Buttercup

O sa incerc si eu diseară wire din Paxum in Monese. Parca as tine pentru mine cei 3%.
Baietzelu

_ana_;16727 wrote: Merge ...la tine sigur...ca esti baiat istet... Eu nu am sume asa mari si ma multumesc cu Monese :)

Multumesc dar consider ca toti suntem priceputi la cate ceva. Apreciez!
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu

Buttercup;16729 wrote: O sa incerc si eu diseară wire din Paxum in Monese. Parca as tine pentru mine cei 3%.
Nu uita sa pui detaliile bancii iar la referinta id ul tau monese
Alexabubu

Keke;16725 wrote: Deci BT nu accepta wire din domeniul adult?sper ca withdrawal catre cardul lor din Paxum a fost ok.ING sunt cei mai buni se pare😃despre BRD am citit ca sunt cam complicati,in schimb Au fost si persoane care au rulat catre ei si totul a fost ok..
eu am card la bt si am primit banii dp mfc prin wire ..fara nicio problema. Am facut eu conversia dp aplicatie p card . Inca nu am avut probleme cu bt ul in privinta banilor..s sper nici sa nu am pana imi vine cardul d la paxum..
Alexabubu

Ma poate ajuta cineva ..sa mi zica unde trebuie sa adaug cardul paxum pe contul d paxum .? Tot la sectiunea whidraw funds external card? Multumesc.
_ana_

Alexabubu;16736 wrote: Ma poate ajuta cineva ..sa mi zica unde trebuie sa adaug cardul paxum pe contul d paxum .? Tot la sectiunea whidraw funds external card? Multumesc.

uite aici pas cu pas
http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2018/04/paxum-external-card-withdrawal.pdf
_ana_

Alexabubu;16736 wrote: Ma poate ajuta cineva ..sa mi zica unde trebuie sa adaug cardul paxum pe contul d paxum .? Tot la sectiunea whidraw funds external card? Multumesc.

aaa....stai tu vrei cardul paxum...stai ca nu e linkul pe care ti l-am dat :)))
credeam ca vrei alt card ca adaugi
_ana_

http://paxumblog.com/how-to-use-your-paxum-card/

cauta pe undeva pe aici...
Baietzelu

Urmareste fiecare pas si fa ca in poza . La currency pune USD .

No avatar
matzarebela

nu bag mana in foc cum momentan nu mi-a ajuns cardul si nu il am activat... incearca cumva la transfer funds, between your accounts si vezi daca iti apare si master card acolo
puteam sa bag mana in foc ca nu ma ardeam: https://www.paxum.com/faq/paxum-debit-card/
How do I add funds to my Paxum Card?
Instantly transfer funds from your Payment Account to your Card Account in the Transfer Funds section of your Paxum Account.
Scrie răspuns