experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

evie19;16634 wrote: Uff acum am citit si eu ca ati fost sunate de paxum...si pe mine m-a sunat acum cateva zile un nr care incepea cu 0374 si eu ca proasta nu am raspuns...oare o sa ma sune din nou sau ar trebui sa ii sun eu?

Incearca sa suni tu la nr respectiv, normal ar fi sa fie de la o firma de curierat .Totusi cred ca daca este referitor la livrarea cardului sigur o sa se puna ei in contact iar cu tine , stai linistita
No avatar
matzarebela

pe siteul lor aparea ca este 0.25$ transfer din cont paxum catre cardul paxum, si atat, fara %, in schimb acum cu cardul temporar este limita de 1000$ pe zi si 500$ la tranzactie, din cate spun ei la ei pe site, in curand sper sa aflu si eu...
No avatar
evie19

Mersi de raspuns Rimela :)
Baietzelu

Doar ce m-a sunat de la paxum sa confirm adresa unde se livreaza cardul , mi-a spus ca ajunge saptamana viitoare.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Keke

Baietzelu;16664 wrote: Doar ce m-a sunat de la paxum sa confirm adresa unde se livreaza cardul , mi-a spus ca ajunge saptamana viitoare.

Yay!ma bucur pentru tine!🤗
ccmost

M-au sunat si pe mine pe 12 si acum iar si nu am apucat sa raspund so...iar astept 2 zile sau luni ori la anul....ce enervant ca nu se poate suna inapoi !
No avatar
Keke

Arilena;16660 wrote: Eu mi am luat teapa cu epayments asta.am 50 $in cont si ma cert cu ei de 2 luni.Nu vor sa accepte nici un fel de act,au spus sa le trimit certificat de naștere,le am trimis si mi l au respins.cand le zic sa trimita banii la site inapoi se fac ca nu aud,tot cer acte si facturi.Ma las păgubașa de 50 $ dar nu i recomand,eficienta 0.

Banutii ti-au intrat inainte sa iti verifice actele?in toata nebunia de acum cateva luni mi-am deschis si eu cont la ei,au cerut id si proof of adress si apoi contul era validat.dar nu am facut niciodata transferuri prin ei
No avatar
Buttercup

Arilena;16660 wrote: Eu mi am luat teapa cu epayments asta.am 50 $in cont si ma cert cu ei de 2 luni.Nu vor sa accepte nici un fel de act,au spus sa le trimit certificat de naștere,le am trimis si mi l au respins.cand le zic sa trimita banii la site inapoi se fac ca nu aud,tot cer acte si facturi.Ma las păgubașa de 50 $ dar nu i recomand,eficienta 0.

Si mie mi-au respins toate actele trimise pana acum, asa ca am renuntat la ei. Din fericire, nu aveam fonduri în cont.
No avatar
adelina007

M-a sunat o domnisoara de la Paxum pentru confirmare adresa. Fiti cu ochii pe telefon.Numarul lor incepe cu 0374.
Sapt viitoare vine si cardul.
_ana_

Baietzelu;16664 wrote: Doar ce m-a sunat de la paxum sa confirm adresa unde se livreaza cardul , mi-a spus ca ajunge saptamana viitoare.

Cand am citit mesajul tau...mi-am dat seama ca eu am un nr vechi :)) si deaceea nu m-au sunat.
BIne ca ai scris tu...ca sa imi dau seama si eu sa imi actualizez nr... :))
Norocul meu cu tine :)
Scrie răspuns