evie19;16634 wrote: Uff acum am citit si eu ca ati fost sunate de paxum...si pe mine m-a sunat acum cateva zile un nr care incepea cu 0374 si eu ca proasta nu am raspuns...oare o sa ma sune din nou sau ar trebui sa ii sun eu?
Incearca sa suni tu la nr respectiv, normal ar fi sa fie de la o firma de curierat .Totusi cred ca daca este referitor la livrarea cardului sigur o sa se puna ei in contact iar cu tine , stai linistita
experienta mea cu paxum recente
-
matzarebela
pe siteul lor aparea ca este 0.25$ transfer din cont paxum catre cardul paxum, si atat, fara %, in schimb acum cu cardul temporar este limita de 1000$ pe zi si 500$ la tranzactie, din cate spun ei la ei pe site, in curand sper sa aflu si eu...
Arilena;16660 wrote: Eu mi am luat teapa cu epayments asta.am 50 $in cont si ma cert cu ei de 2 luni.Nu vor sa accepte nici un fel de act,au spus sa le trimit certificat de naștere,le am trimis si mi l au respins.cand le zic sa trimita banii la site inapoi se fac ca nu aud,tot cer acte si facturi.Ma las păgubașa de 50 $ dar nu i recomand,eficienta 0.
Banutii ti-au intrat inainte sa iti verifice actele?in toata nebunia de acum cateva luni mi-am deschis si eu cont la ei,au cerut id si proof of adress si apoi contul era validat.dar nu am facut niciodata transferuri prin ei
Banutii ti-au intrat inainte sa iti verifice actele?in toata nebunia de acum cateva luni mi-am deschis si eu cont la ei,au cerut id si proof of adress si apoi contul era validat.dar nu am facut niciodata transferuri prin ei
Arilena;16660 wrote: Eu mi am luat teapa cu epayments asta.am 50 $in cont si ma cert cu ei de 2 luni.Nu vor sa accepte nici un fel de act,au spus sa le trimit certificat de naștere,le am trimis si mi l au respins.cand le zic sa trimita banii la site inapoi se fac ca nu aud,tot cer acte si facturi.Ma las păgubașa de 50 $ dar nu i recomand,eficienta 0.
Si mie mi-au respins toate actele trimise pana acum, asa ca am renuntat la ei. Din fericire, nu aveam fonduri în cont.
Si mie mi-au respins toate actele trimise pana acum, asa ca am renuntat la ei. Din fericire, nu aveam fonduri în cont.
-
adelina007
M-a sunat o domnisoara de la Paxum pentru confirmare adresa. Fiti cu ochii pe telefon.Numarul lor incepe cu 0374.
Sapt viitoare vine si cardul.
Sapt viitoare vine si cardul.
Baietzelu;16664 wrote: Doar ce m-a sunat de la paxum sa confirm adresa unde se livreaza cardul , mi-a spus ca ajunge saptamana viitoare.
Cand am citit mesajul tau...mi-am dat seama ca eu am un nr vechi
) si deaceea nu m-au sunat.
BIne ca ai scris tu...ca sa imi dau seama si eu sa imi actualizez nr...
)
Norocul meu cu tine
Cand am citit mesajul tau...mi-am dat seama ca eu am un nr vechi
BIne ca ai scris tu...ca sa imi dau seama si eu sa imi actualizez nr...
Norocul meu cu tine