experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
BLuBy

Rimela;16601 wrote: ''Deci pana la urma'' ar fi bine sa citesti ce au scris altii care au primit cardurile deja. N-am sa iti spun sa rasfoiesti forumul ci doar sa citesti ce a scris inaintea ta Jony111.
Sunteti de groaza cate unii!!!!!!! Chiar nu inteleg pentru ce atata tambalau pentru un card. Ce conteaza daca il aduce curierul la usa sau vi-l lasa in cutia postala?? Sigur cate unii ati vrea sa stiti si numele curierului...ce mananca...etc.
Va disperati din orice

Stiti ce? Am sa il rog pe Octav sa va aduca personal cardurile sau macar sa il trimita pe Mos Craciun!!!!! lol

Buna :) eu chiar am citit toate posturile , ceea ce ma ajutat foarte mult si vreau sa le multumesc celor care chiar au vrut sa ajute . nu inteleg frustrarile astea , pana acum au venit cardurile in cutia postala , si ( pentru ca am citit) am inteles ca majoritatea au primit cardu l la usa de la curier, ceea ce nu toata lumea este acasa sau mai rau plecati:) . Am pierdut destul timp sa citesc toate aberatiile pe langa subiect .. Nimeni nu cred ca a fost multumit de asteptare , dar daca ne apucam toti sa comentam pe tema asteptarii .. eram chiar idioti :) .. Punem intrebari pentru a vedea daca toti lau primit prin curier sau au fost livrari si in cutia postala . Nu cred ca este o problema cand cineva pune o intrebare pe tema :) fiind ea pusa si a 10a oara poate vrea sa fie sigur :) Cred ca ar trebui revizuit comportamentul celor care a vorbit pe langa subiect si au alungat si oamenii care chiar ofereau informatii :)
No avatar
Penguin

Buna.a facut cineva wire transfer catre monese?tot o saptamana dureaza si la ei?si ibanul bancii il obtin de la ei?
No avatar
jony111

asdf;16578 wrote: Am fost sunat astazi de pe numarul acesta 0374193858, spunandu-mi ca sunt de la paxum si sa le confirm adresa de livrare a cardului si ca o sa fiu cautat de curier. Ce fel de international shipping mai e si asta daca ei imi livreaza cardul prin curier? I s-a mai intamplat cuiva la fel?

Eu am fost sunat azi ,tot de la paxum dar cu un alt nr de telefon m-au rugat sa confirm adresa voi fi contactat de curier pe telefon ce misto ma gandesc ca il voi avea cel tarziu saptamana viitoare !:x
No avatar
Keke

jony111;16607 wrote: Eu am fost sunat azi ,tot de la paxum dar cu un alt nr de telefon m-au rugat sa confirm adresa voi fi contactat de curier pe telefon ce misto ma gandesc ca il voi avea cel tarziu saptamana viitoare !:x

Cand ai aplicat pt el?abia astept sa-l primesc si eu pe al meu😊
No avatar
Nadia

jony111;16607 wrote: Eu am fost sunat azi ,tot de la paxum dar cu un alt nr de telefon m-au rugat sa confirm adresa voi fi contactat de curier pe telefon ce misto ma gandesc ca il voi avea cel tarziu saptamana viitoare !:x

Hello, cumva 021 207 5857? Si pe mine m-a sunat la 10 fara cateva minute, insa eu sunt pe picior de plecare. Stau doua saptamani in Namibia si nu pot sa-mi aman vacanta ca-mi ajunge cardul. Nu vreau sa fiu Gica Contra si nici nu ma pun sa stramb din nas, dar e oarecum logic ca era mai bine sa ne ajunga in cutia postala, pentru ca e Iunie si e perioada vacantelor. Si daca oricum am stat 2 luni, mai puteam sta 2 saptamani pana venea cu posta normala. Anyway.

Zi faina tuturor.
No avatar
jony111

Nadia;16612 wrote: Hello, cumva 021 207 5857? Si pe mine m-a sunat la 10 fara cateva minute, insa eu sunt pe picior de plecare. Stau doua saptamani in Namibia si nu pot sa-mi aman vacanta ca-mi ajunge cardul. Nu vreau sa fiu Gica Contra si nici nu ma pun sa stramb din nas, dar e oarecum logic ca era mai bine sa ne ajunga in cutia postala, pentru ca e Iunie si e perioada vacantelor. Si daca oricum am stat 2 luni, mai puteam sta 2 saptamani pana venea cu posta normala. Anyway.

Zi faina tuturor.

NU era alt numar dar problemele astea sunt minore din moment ce ai confirmat adresa de livrare o sa ajunga la tine daca nu te gaseste il lasa in posa banuesc eu sau daca e cineva acasa il lasa acelei persoane daca ii lasi o copie dupa actul de identitate, acum daca esti in namibia nu stiu daca ei au roming sa te sune pana acolo ideal ar fi sa lasi telefonul fratelui mamei sorei sa vbeasca cu curierul cand te va contacta
No avatar
Nadia

jony111;16613 wrote: NU era alt numar dar problemele astea sunt minore din moment ce ai confirmat adresa de livrare o sa ajunga la tine daca nu te gaseste il lasa in posa banuesc eu sau daca e cineva acasa il lasa acelei persoane daca ii lasi o copie dupa actul de identitate, acum daca esti in namibia nu stiu daca ei au roming sa te sune pana acolo ideal ar fi sa lasi telefonul fratelui mamei sorei sa vbeasca cu curierul cand te va contacta

Asa o sa fac, problema e ca m-am mai confruntat cu curieri afurisiti in trecut care n-au vrut sa predea un colet decat daca persoana respectiva avea imputernicire legalizata, facuta de mine. Ca de asta ma stresez, de fapt...
No avatar
jony111

Keke;16608 wrote: Cand ai aplicat pt el?abia astept sa-l primesc si eu pe al meu😊

iti zic din memorie 28 aprilie daca vine sapt viitoare se fac fix 2 luni sau miscat chiar bine
No avatar
jony111

Nadia;16614 wrote: Asa o sa fac, problema e ca m-am mai confruntat cu curieri afurisiti in trecut care n-au vrut sa predea un colet decat daca persoana respectiva avea imputernicire legalizata, facuta de mine. Ca de asta ma stresez, de fapt...

Pai rezolvo imediat daca cunosti situatia redacteaza un document in word tragel la imprimanta , doc sa contina datele tale din buletin apoi paragraful de imputernicire pentru pesoana x cu datele de indetificare si dupa ce ai scoso la imprimanta mergi la un notar iti da doar stampila mai mult de 20 lei nu cred ca costa legalizarea actului si ai scapat de stres
No avatar
BLuBy

Buna si eu am fost sunata azi, aceeasi problema cu vacanta, iam anuntat data dupa care pot fii acasa si vor revenii ei, au notat:) Sper sa fie bine :D
Scrie răspuns