Rimela;16601 wrote: ''Deci pana la urma'' ar fi bine sa citesti ce au scris altii care au primit cardurile deja. N-am sa iti spun sa rasfoiesti forumul ci doar sa citesti ce a scris inaintea ta Jony111.
Sunteti de groaza cate unii!!!!!!! Chiar nu inteleg pentru ce atata tambalau pentru un card. Ce conteaza daca il aduce curierul la usa sau vi-l lasa in cutia postala?? Sigur cate unii ati vrea sa stiti si numele curierului...ce mananca...etc.
Va disperati din orice
Stiti ce? Am sa il rog pe Octav sa va aduca personal cardurile sau macar sa il trimita pe Mos Craciun!!!!! lol
Buna

eu chiar am citit toate posturile , ceea ce ma ajutat foarte mult si vreau sa le multumesc celor care chiar au vrut sa ajute . nu inteleg frustrarile astea , pana acum au venit cardurile in cutia postala , si ( pentru ca am citit) am inteles ca majoritatea au primit cardu l la usa de la curier, ceea ce nu toata lumea este acasa sau mai rau plecati:) . Am pierdut destul timp sa citesc toate aberatiile pe langa subiect .. Nimeni nu cred ca a fost multumit de asteptare , dar daca ne apucam toti sa comentam pe tema asteptarii .. eram chiar idioti

.. Punem intrebari pentru a vedea daca toti lau primit prin curier sau au fost livrari si in cutia postala . Nu cred ca este o problema cand cineva pune o intrebare pe tema

fiind ea pusa si a 10a oara poate vrea sa fie sigur

Cred ca ar trebui revizuit comportamentul celor care a vorbit pe langa subiect si au alungat si oamenii care chiar ofereau informatii