Salut,
Am transferat si eu 1100 USD din paxum pe ING VISA card, vineri si au intrat ieri LUNI 11/06/18, comision 38 USD la paxum si atat, conversia a fost facuta la curs perfect.
La ING cardul il poti face rapid si il primesti pe loc.
Cardul paxum inca nu a ajuns Shipped (Shipped 2018-05-10 18:00:46) si inca nimic.
experienta mea cu paxum recente
Bună. Sunt noua aici..Am tot citit informatiile și experiențele voastre cu paxum. .
Mi-Am făcut și eu cont acum ceva timp este verificat..problema mea este ca am ceva bănuți de scos de pe cb și încă nu știu ce metoda sa folosesc...Ori sunt eu bătută în cap ori nush ca nu înțeleg cu fee's astea
..Am un card Visa în USD la BRD. .Ce metoda îmi recomandați? Sa transfer pe card? Sau în cont? Sau wire sau Cum? Și care sunt fees pt fiecare recomandare...Mulțumesc mult ❤
Mi-Am făcut și eu cont acum ceva timp este verificat..problema mea este ca am ceva bănuți de scos de pe cb și încă nu știu ce metoda sa folosesc...Ori sunt eu bătută în cap ori nush ca nu înțeleg cu fee's astea
Alisa;16569 wrote: Am un card Visa în USD la BRD.
Te sfatuiesc sa-ti faci cont la o alta banca! BRD nu este o banca foarte friendly cu activitatea asta! Ca metoda de plata poti sa mergi cu incredere cu paxum! Retragi prin EFT ai cursul valutar bun si comision doar 5$!
Te sfatuiesc sa-ti faci cont la o alta banca! BRD nu este o banca foarte friendly cu activitatea asta! Ca metoda de plata poti sa mergi cu incredere cu paxum! Retragi prin EFT ai cursul valutar bun si comision doar 5$!
Live Cams | Live Sex |
Nu înțeleg de ce nu ar fii. ..Eu am cardul de 2 ani la ei..Dar l-am folosit doar sa primesc banii prin PayPal. ..niciodată nu am avut nici o problema cu ei.. care ar fii eventualele "probleme" pe care as putea sa le intampin cu ei....Mai am un card la banca transilvania dar este în lei și nu m-am interesat Bine ce și Cum la ei.
Mulțumesc tare mult pt răspuns.
Alisa;16571 wrote: Nu înțeleg de ce nu ar fii. ..Eu am cardul de 2 ani la ei..Dar l-am folosit doar sa primesc banii prin PayPal. ..niciodată nu am avut nici o problema cu ei.. care ar fii eventualele "probleme" pe care as putea sa le intampin cu ei....Mai am un card la banca transilvania dar este în lei și nu m-am interesat Bine ce și Cum la ei.
De exemplu paxum nu face transferuri catre BRD si BCR deoarece aceste doua banci nu doresc sa fie asociate cu activitati adult! La fel cred ca o sa-ti respinga orice wire de la un site adult! Transilvania este ok si eu am cont la ei! Iar cardul in lei e ok si eu tot pe cel in lei il folosesc nu am card in euro!
De exemplu paxum nu face transferuri catre BRD si BCR deoarece aceste doua banci nu doresc sa fie asociate cu activitati adult! La fel cred ca o sa-ti respinga orice wire de la un site adult! Transilvania este ok si eu am cont la ei! Iar cardul in lei e ok si eu tot pe cel in lei il folosesc nu am card in euro!
Live Cams | Live Sex |