experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Keke;15821 wrote: Daca am dat apply for card pe 26 apr cand trebuie sa am shipped la status?😊

Tot pe 26.04 am aplicat si eu si imi apare shipped din dimineata aceasta, cel mai probabil ti se va schimba si tie statusul in urmatoarele zile :*
No avatar
Keke

Nadia;15822 wrote: Tot pe 26.04 am aplicat si eu si imi apare shipped din dimineata aceasta, cel mai probabil ti se va schimba si tie statusul in urmatoarele zile :*

Ah Ce bine🤗🤗
No avatar
Penguin

Sa te uiti si cam de cand e in printing.ca degeaba ai aplicat atunci dc e submitted gen de o luna
No avatar
Penguin

Nu tre sa mi vina mie cardul prima,ca sunt multi care nu si au putut scoate banii..pur si simplu nu inteleg de ce sunt judecata ca nu mi se pare situatia ca fiind normala si ca nu vreau sa platesc in plus..mi s a recomandat monese..pai ce fac..pierd banii si la transfer,si la monese?din 3000,3 la suta cat e la transfer inseamna 90 d dol..de ce sa dau paxumului acesti bani pe care eu poate ii fac in 3 zile?e o varianta ajutatoare pt a mi vedea banii,bun..Multumesc pt sfat celor care l au mentionat..Normal ca o tin pe ea,cand cei de la fc au rezolvat totul in 3 sapt,inclusiv venirea cardului.Plus ca,sa scoti bani multi de pe un card romanesc,nu mi se pare prea ok.Sa nu apara probleme in viitor,chiar dc acum e totul roz.
No avatar
Heaven

Hai ca si la mine apare shipped! sa speram ca vine pana la revelion....vedeti ce se intampla cand incepe lumea sa isi dea seama de schema si nu mai tine vrajeala? Brusc se schimba statusul....la mine a durat cam 3 sapt cu printarea, sa vedem cat dureaza livrarea. E clar ca oamenii speculeaza lipsa une metode "serioase" de plata si afluxul de conturi noi, si vor stoarce de la clienti cati banuti pot, atat cat tine.
Sunt buni ca datorita lor iti poti lua banii? de acord! Dar asta nu inseamna ca sunt de acord si cu prostela pe fata
Baietzelu

Am transferat de pe paxum pe monese si mi s-a luat comision vreo 210$ ... o gramada de bani ? Pentru mine nu e , castig la cursul monese inca 100€ pe putin .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Penguin

Pai draga,poate tu castigi mult..Dar nu inteleg o chestie..multi cand si au scos banii d p card romanesc,cursul dolarului a fost mult m mare ca la bnr.La monese presupun ca nu i la fel din moment c se aplica conversia bancii
No avatar
Nadia

Penguin;15832 wrote: Pai draga,poate tu castigi mult..Dar nu inteleg o chestie..multi cand si au scos banii d p card romanesc,cursul dolarului a fost mult m mare ca la bnr.La monese presupun ca nu i la fel din moment c se aplica conversia bancii

Poti sa retragi cu sau fara conversie, te intreaba la bancomat, daca alegi cu conversie atunci se aplica acel curs practicat de banca. Daca nu, e cursul Mastercard daca nu ma insel.
_ana_

Nadia;15833 wrote: Poti sa retragi cu sau fara conversie, te intreaba la bancomat, daca alegi cu conversie atunci se aplica acel curs practicat de banca. Daca nu, e cursul Mastercard daca nu ma insel.

Asa am inteles si eu...si e mai avantajos :)
_ana_

Baietzelu;15830 wrote: Am transferat de pe paxum pe monese si mi s-a luat comision vreo 210$ ... o gramada de bani ? Pentru mine nu e , castig la cursul monese inca 100€ pe putin .

sa te intreb ceva...cand o sa vina cardul Paxum...daca nu aleg sa imi faca Atm-ul conversie...se poate?...

Ai idee daca e ca la monose...gen avantaj la curs valutar daca nu aleg de la Atm conversia?....
Scrie răspuns