experienta mea cu paxum recente
Pe bune?din 15 aprile dureaza rahatul asta..suntem in 4 iunie!eu aleg sa cred ca nu exista niciun octav pe forumul asta..nu ar fi etic sa faca asa cv..si 2,ar trebui sa puna un anunt oficial pe site,ar fi si mai simplu..Au spus ca rezolva pana la 1 iunie..deci despre ce vorbim?despre un id la misto care si da cu parerea!ce mare ceo ar face asta?plus ca si alte natii asteapta explicatii..wtf..
Penguin;15748 wrote: Pe bune?din 15 aprile dureaza rahatul asta..suntem in 4 iunie!eu aleg sa cred ca nu exista niciun octav pe forumul asta..nu ar fi etic sa faca asa cv..si 2,ar trebui sa puna un anunt oficial pe site,ar fi si mai simplu..Au spus ca rezolva pana la 1 iunie..deci despre ce vorbim?despre un id la misto care si da cu parerea!ce mare ceo ar face asta?plus ca si alte natii asteapta explicatii..wtf..
Cu totii asteptam cardurile Paxum dar faptul ca Octav raspunde aici pe forum nu ar trebui privit negativ.Te asigur ca atunci cand existau pb cu alte metode de plata,se trimiteau niste msg standard la toata lumea semnate John,Jack,Batman etc lol si daca se cereau detalii suplimentare,nimeni nu raspundea si pt un plus de info trebuiau alergati pe Twitter .”mare” sau “mic” CEO ,unii apreciaza faptul ca scrie aici pe forum.
Cu totii asteptam cardurile Paxum dar faptul ca Octav raspunde aici pe forum nu ar trebui privit negativ.Te asigur ca atunci cand existau pb cu alte metode de plata,se trimiteau niste msg standard la toata lumea semnate John,Jack,Batman etc lol si daca se cereau detalii suplimentare,nimeni nu raspundea si pt un plus de info trebuiau alergati pe Twitter .”mare” sau “mic” CEO ,unii apreciaza faptul ca scrie aici pe forum.
Keke;15749 wrote: Cu totii asteptam cardurile Paxum dar faptul ca Octav raspunde aici pe forum nu ar trebui privit negativ.Te asigur ca atunci cand existau pb cu alte metode de plata,se trimiteau niste msg standard la toata lumea semnate John,Jack,Batman etc lol si daca se cereau detalii suplimentare,nimeni nu raspundea si pt un plus de info trebuiau alergati pe Twitter .”mare” sau “mic” CEO ,unii apreciaza faptul ca scrie aici pe forum.
exact...eu apreciez ca ne raspunde aici
exact...eu apreciez ca ne raspunde aici
Da c convinsi sunteti voi ca e fix ocatvian moise

.sunt mii d alti broadcasteri..ar trebui sa si faca id in fiecare tara..si nu tine vrajeala cu nationalismul lui...M bn ar raspunde la mailuri sau ar face postari oficiale..whatever..cred ca in curand isi face si ministrul finantelor din canada,si voi tot ati crede

Penguin;15751 wrote: Da c convinsi sunteti voi ca e fix ocatvian moise

.sunt mii d alti broadcasteri..ar trebui sa si faca id in fiecare tara..si nu tine vrajeala cu nationalismul lui...M bn ar raspunde la mailuri sau ar face postari oficiale..whatever..cred ca in curand isi face si ministrul finantelor din canada,si voi tot ati crede

Opinions are like asses....everybody has one
acum hai sa lasam polemica deoparte,jicnirile si ironiile si sa ne focusam inspre a ne ajuta unul pe altul pe acest forum 
Opinions are like asses....everybody has one
Keke;15752 wrote: Opinions are like asses....everybody has one acum hai sa lasam polemica deoparte,jicnirile si ironiile si sa ne focusam inspre a ne ajuta unul pe altul pe acest forum ✌
Ai dreptate, Keke! Dar pe de-o parte, cam are si Penguin dreptate. Cautasem recent pe alte forumuri sa vad ce zic si altii si erau multi care nu si-au primit cardurile sau le-au primit cu intarziere si anul trecut (niste tipi care lucrau cu criptomonede, parca - tot romani), cand nu era acelasi volum de lucru ca anul asta cu problemele FCP. Unul zicea ca a stat doua luni cu statusul de shipped, altul nu l-a primit nici dupa 7 luni, deci...
In fine, nu-si au rost polemicile, it is what it is si fiecare are de ales intre a astepta sau a opta pentru wire direct.
Ai dreptate, Keke! Dar pe de-o parte, cam are si Penguin dreptate. Cautasem recent pe alte forumuri sa vad ce zic si altii si erau multi care nu si-au primit cardurile sau le-au primit cu intarziere si anul trecut (niste tipi care lucrau cu criptomonede, parca - tot romani), cand nu era acelasi volum de lucru ca anul asta cu problemele FCP. Unul zicea ca a stat doua luni cu statusul de shipped, altul nu l-a primit nici dupa 7 luni, deci...
In fine, nu-si au rost polemicile, it is what it is si fiecare are de ales intre a astepta sau a opta pentru wire direct.
Penguin;15751 wrote: Da c convinsi sunteti voi ca e fix ocatvian moise

Cu riscul ca ai sa imi spui iarasi ca " nu ma duce capul".....te intreb de ce nu ii trimiti lui Octav "moise" un email sa iti versi toate frustrarile.....ai putea sa te semnezi " Toma Necredinciosu"
Cu ce te ajuta sa ii faci aici pe forum cu ou si cu oțet?
Si pana la urma cine te obliga sa folosesti Paxum? Nu este singura modalitate de plata.
Cu riscul ca ai sa imi spui iarasi ca " nu ma duce capul".....te intreb de ce nu ii trimiti lui Octav "moise" un email sa iti versi toate frustrarile.....ai putea sa te semnezi " Toma Necredinciosu"
Si pana la urma cine te obliga sa folosesti Paxum? Nu este singura modalitate de plata.
Rimela;15756 wrote: Cu riscul ca ai sa imi spui iarasi ca " nu ma duce capul".....te intreb de ce nu ii trimiti lui Octav "moise" un email sa iti versi toate frustrarile.....ai putea sa te semnezi " Toma Necredinciosu"
:) pentru alte modalitati de plata...uite aici un link care pe mine m-a ajutat mult
http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2018/04/paxum-external-card-withdrawal.pdf
Pt monese sau alt card pina ajunge paxum
:) pentru alte modalitati de plata...uite aici un link care pe mine m-a ajutat mult
http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2018/04/paxum-external-card-withdrawal.pdf
Pt monese sau alt card pina ajunge paxum
Nadia;15755 wrote: Ai dreptate, Keke! Dar pe de-o parte, cam are si Penguin dreptate. Cautasem recent pe alte forumuri sa vad ce zic si altii si erau multi care nu si-au primit cardurile sau le-au primit cu intarziere si anul trecut (niste tipi care lucrau cu criptomonede, parca - tot romani), cand nu era acelasi volum de lucru ca anul asta cu problemele FCP. Unul zicea ca a stat doua luni cu statusul de shipped, altul nu l-a primit nici dupa 7 luni, deci...
Nadia, fiecare are dreptate in felul lui, dar nici nu putem arunca cu pietre pana nu vedem exact ce se intampla. Eu dupa vorbe nu ma iau. Au fost multe discutii si cand s au inceput transferurile spre card sau eft......ba ca banii s-au pierdut, ba ca i-au furat.....si ce s-o mai fi spus.......Nu ne ajuta cu nimic sa ne balacarim pe aici , o sa vina si cardul mai devreme sau mai tarziu. Eu personal sunt linistita ca am alta optiune de a primii banii chiar daca nu imi convine foarte mult.Asta e, ma adaptez la ce este sau renunt ☺
Nadia, fiecare are dreptate in felul lui, dar nici nu putem arunca cu pietre pana nu vedem exact ce se intampla. Eu dupa vorbe nu ma iau. Au fost multe discutii si cand s au inceput transferurile spre card sau eft......ba ca banii s-au pierdut, ba ca i-au furat.....si ce s-o mai fi spus.......Nu ne ajuta cu nimic sa ne balacarim pe aici , o sa vina si cardul mai devreme sau mai tarziu. Eu personal sunt linistita ca am alta optiune de a primii banii chiar daca nu imi convine foarte mult.Asta e, ma adaptez la ce este sau renunt ☺
Rimela;15759 wrote: Nadia, fiecare are dreptate in felul lui, dar nici nu putem arunca cu pietre pana nu vedem exact ce se intampla. Eu dupa vorbe nu ma iau. Au fost multe discutii si cand s au inceput transferurile spre card sau eft......ba ca banii s-au pierdut, ba ca i-au furat.....si ce s-o mai fi spus.......Nu ne ajuta cu nimic sa ne balacarim pe aici , o sa vina si cardul mai devreme sau mai tarziu. Eu personal sunt linistita ca am alta optiune de a primii banii chiar daca nu imi convine foarte mult.Asta e, ma adaptez la ce este sau renunt ☺
De acord - site-ul e facut ca sa ne ajutam, nu sa ne injuram ca la usa cortului si sa-i alungam si pe cei care sunt dispusi sa ne ajute. Nu e ca si cum sunt prea multi.
Apropos de EFT, l-ai incercat? Cat a durat? Merci si o zi faina! :*
De acord - site-ul e facut ca sa ne ajutam, nu sa ne injuram ca la usa cortului si sa-i alungam si pe cei care sunt dispusi sa ne ajute. Nu e ca si cum sunt prea multi.
Apropos de EFT, l-ai incercat? Cat a durat? Merci si o zi faina! :*