experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AnaMaria1

La paxum, ma refer
Baietzelu

Keke;15254 wrote: Cand zic site ma refer cb,ifr,mfc etc direct in contul monese.ai incercat si asa?

Urmatoarea plata este direct de pe cb in contul monese , asteptam perioada.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
jony111

Elysa;15234 wrote: Daca aveti idee ce inseamna asta ....Foreign Exchange 03.50 % si la 2.500 $ :) pe Cosmopay

inseamna 87 de dolari ,la paxum transfer pe card e 3.5%+6 dolari, la epayments foreign exchange este de 2.9%,
cei care vreti sa comandati cardul monese pentru paxum foreign exchange este de 0.05% daca stau bine sa analizez paxum cu cardul monese cam aduce la acelasi comision ca first choice pay asta daca faceti tranfer pe external card
Si inca ceva am tot citit forumurile din afara despre paxum la uni chiar si shipping au trecut 6 saptamani si nu lea venit cardul inca nu am vazut pe cineva sa spuna ca a sosit cardul chiar si acela temporar asa ca sa ne asteptam cel putin la 3-4 luni pana vine cardul
No avatar
Keke

Baietzelu;15262 wrote: Urmatoarea plata este direct de pe cb in contul monese , asteptam perioada.

Multumesc Baietzelu,esti foarte amabil sa imi raspunzi 😊
No avatar
just me

Buna tuturor! Am si eu nevoie de ajutorul vostru cum atasez cardul monese la contul paxum? Si dupa ce atasez cardul un contul paxum ce optiune selectez care e mai avantajoasă? Astept rasp rapid ,mersic!
No avatar
just me

Tocmai am citit acum ceva interesant..sper ca am inteles bine..se poate trimite plata de pe cb,mfc direct in contul monese? E mai avantajos?
No avatar
Chantall

Mai am o intrebare ; nu am aplicat pentru cardul Paxum inca , daca folosesc cardul de la Monese mai are rost sa comand cardul de la paxum ? sau Monese este una dintre cele mai bune variante auxiliare , dar tot cardul Paxum este baza ? multumesc :)
Baietzelu

Chantall;15272 wrote: Mai am o intrebare ; nu am aplicat pentru cardul Paxum inca , daca folosesc cardul de la Monese mai are rost sa comand cardul de la paxum ? sau Monese este una dintre cele mai bune variante auxiliare , dar tot cardul Paxum este baza ? multumesc :)

Sfatul meu , uita de cardul paxum :)
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Chantall

Baietzelu;15275 wrote: Sfatul meu , uita de cardul paxum :)

Multumesc mult de tot!
No avatar
just me

just me;15268 wrote: Tocmai am citit acum ceva interesant..sper ca am inteles bine..se poate trimite plata de pe cb,mfc direct in contul monese? E mai avantajos? Imi raspunde si mie cineva de pe acest forum?
Scrie răspuns