experienta mea cu paxum recente
Keke;15254 wrote: Cand zic site ma refer cb,ifr,mfc etc direct in contul monese.ai incercat si asa?
Urmatoarea plata este direct de pe cb in contul monese , asteptam perioada.
Urmatoarea plata este direct de pe cb in contul monese , asteptam perioada.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Elysa;15234 wrote: Daca aveti idee ce inseamna asta ....Foreign Exchange 03.50 % si la 2.500 $
pe Cosmopay
inseamna 87 de dolari ,la paxum transfer pe card e 3.5%+6 dolari, la epayments foreign exchange este de 2.9%,
cei care vreti sa comandati cardul monese pentru paxum foreign exchange este de 0.05% daca stau bine sa analizez paxum cu cardul monese cam aduce la acelasi comision ca first choice pay asta daca faceti tranfer pe external card
Si inca ceva am tot citit forumurile din afara despre paxum la uni chiar si shipping au trecut 6 saptamani si nu lea venit cardul inca nu am vazut pe cineva sa spuna ca a sosit cardul chiar si acela temporar asa ca sa ne asteptam cel putin la 3-4 luni pana vine cardul
inseamna 87 de dolari ,la paxum transfer pe card e 3.5%+6 dolari, la epayments foreign exchange este de 2.9%,
cei care vreti sa comandati cardul monese pentru paxum foreign exchange este de 0.05% daca stau bine sa analizez paxum cu cardul monese cam aduce la acelasi comision ca first choice pay asta daca faceti tranfer pe external card
Si inca ceva am tot citit forumurile din afara despre paxum la uni chiar si shipping au trecut 6 saptamani si nu lea venit cardul inca nu am vazut pe cineva sa spuna ca a sosit cardul chiar si acela temporar asa ca sa ne asteptam cel putin la 3-4 luni pana vine cardul
Chantall;15272 wrote: Mai am o intrebare ; nu am aplicat pentru cardul Paxum inca , daca folosesc cardul de la Monese mai are rost sa comand cardul de la paxum ? sau Monese este una dintre cele mai bune variante auxiliare , dar tot cardul Paxum este baza ? multumesc 
Sfatul meu , uita de cardul paxum
Sfatul meu , uita de cardul paxum
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM