Undeva la 7 zile parca, aveam data limita pe 31 mai si l-am primit pe 21 mai.
experienta mea cu paxum recente
Keke;15226 wrote: Tot intreb in legatura cu cardul monese cont euro..in cat timp ajunge?am primit deja doua rasp..3,respectiv 5 zile de la crearea contului.Tu cat ai asteptat?
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Sper ca nu devin prea stresanta ( imi cer scuze daca da .. ) , ce-i drept m-am cam invartit si fatait pe mail , Paxum , site-uri etc si am revenit cu o intrebare ..
) ..Daca transferul EFT ( $5) dureaza aproximativ 7 zile lucratoare si aleg sa obtez pentru Wire ( $50 ) cat timp va dura pana sa am banii in contul ro - sa stiu ce ar fi mai rentabil , multumesc mult!
Chantall;15229 wrote: Sper ca nu devin prea stresanta ( imi cer scuze daca da .. ) , ce-i drept m-am cam invartit si fatait pe mail , Paxum , site-uri etc si am revenit cu o intrebare ..
) ..Daca transferul EFT ( $5) dureaza aproximativ 7 zile lucratoare si aleg sa obtez pentru Wire ( $50 ) cat timp va dura pana sa am banii in contul ro - sa stiu ce ar fi mai rentabil , multumesc mult!
Wire ... e cel mai convenabil daca poti astepta
Wire ... e cel mai convenabil daca poti astepta
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
-
adelina007
Baietzelu;15230 wrote: Wire ... e cel mai convenabil daca poti astepta
De ce e mai convenabil Wire? Mie mi se pare ca EFT e cea mai buna solutie.Platesti 5$. Da,o sa dureze mai mult dar si la Wire dureaza la fel(cred). Chiar nu vad de ce as plati 50$ cand pot plati 5$. Chiar si Octav a recomandat EFT.
De ce e mai convenabil Wire? Mie mi se pare ca EFT e cea mai buna solutie.Platesti 5$. Da,o sa dureze mai mult dar si la Wire dureaza la fel(cred). Chiar nu vad de ce as plati 50$ cand pot plati 5$. Chiar si Octav a recomandat EFT.
Baietzelu;15210 wrote: Cel mai important foloseste aplicatia paxum pe telefon , e mult mai simpla. Te ajuta foarte mult cu introducerea datelor (card,cont bancar, transfer etc) ... cu mare drag. O seara frumoasa!
Asa voi face ...apreciez sfaturi bune si eficiente... Sa iti dea Dumnezeu sanatate si un mare cont in banca ca esti foarte istet ...si ne oferi informatii pretioase.
Asa voi face ...apreciez sfaturi bune si eficiente... Sa iti dea Dumnezeu sanatate si un mare cont in banca ca esti foarte istet ...si ne oferi informatii pretioase.