Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Sof

Rimela;15041 wrote: Imi pare rau Sof si sper sa rezolve treaba asta curand.
Cat despre paxum de ce nu trimiti email lui Octav? Multi au trimis si le-au fost aprobate conturile relativ repede ( inclusiv mie)

mi-a fost aprobat initial pe adresa din buletin, dar nu locuiesc acolo... iar aici unde locuiesc n-am proof of address... e nitel mai complicat...
am aplicat pt monese in schimb ca sa-l atasez la paxum insa nu m-am interesat prea mult de fee-uri, din ce am citit pe forumuri sunt uriase, trebuie sa vad eu exact cum sta treaba ca asa din auzite... multi vb aiurea...
No avatar
Rimela

Sof;15042 wrote: mi-a fost aprobat initial pe adresa din buletin, dar nu locuiesc acolo... iar aici unde locuiesc n-am proof of address... e nitel mai complicat...
am aplicat pt monese in schimb ca sa-l atasez la paxum insa nu m-am interesat prea mult de fee-uri, din ce am citit pe forumuri sunt uriase, trebuie sa vad eu exact cum sta treaba ca asa din auzite... multi vb aiurea...

Nu e chiar asa complicat. De proof address m-am lovit si eu. Mie mi-a fost aprobat cu pasaportul pt ca sunt rezident in alta tara. In pasaport nu exista adresa . In prima faza am uploadat o factura de shopping dar au rejectato pe motiv ca nu acepta facturi de la magazine. Alte facturi nu am pe numele meu aici pt ca stau in chirie si tot e pe numele proprietarului, doar nr de cont al meu :D. I-am trimis email lui Octav sa intreb cum as putea face si a spus sa scot extras de cont de la banca mea locala. Zis si facut! I-am trimis iar email si mi-a aprobat contul. Incearca cu extras de cont si ai sa vezi ca se rezolva

Cat despre Monese, am incercat si eu sa imi fac cont dar m-a dat inapoi limita aia de 350 pe zi ( euro parca) , asa parca am citit pe aici
No avatar
Sof

Rimela;15044 wrote: Nu e chiar asa complicat. De proof address m-am lovit si eu. Mie mi-a fost aprobat cu pasaportul pt ca sunt rezident in alta tara. In pasaport nu exista adresa . In prima faza am uploadat o factura de shopping dar au rejectato pe motiv ca nu acepta facturi de la magazine. Alte facturi nu am pe numele meu aici pt ca stau in chirie si tot e pe numele proprietarului, doar nr de cont al meu :D. I-am trimis email lui Octav sa intreb cum as putea face si a spus sa scot extras de cont de la banca mea locala. Zis si facut! I-am trimis iar email si mi-a aprobat contul. Incearca cu extras de cont si ai sa vezi ca se rezolva

Cat despre Monese, am incercat si eu sa imi fac cont dar m-a dat inapoi limita aia de 350 pe zi ( euro parca) , asa parca am citit pe aici

gata, i-am dat si eu mail... sper sa se rezolve :D multam de info :*:*:*
No avatar
Rimela

Sof;15045 wrote: gata, i-am dat si eu mail... sper sa se rezolve :D multam de info :*:*:*

Sa-ti fie de folos Sof, se va rezolva
No avatar
Keke

Ce se mai intampla cu astia de la Cosmo?au rezolvat????
No avatar
Sof

Keke;15119 wrote: Ce se mai intampla cu astia de la Cosmo?au rezolvat????
Tu ce zici? Ia vezi ce scrie in contul tău? :D
No avatar
Keke

Sof;15121 wrote: Tu ce zici? Ia vezi ce scrie in contul tău? :D

Pai la mn e totul ok ca eu Nu am plati procésate in ultima sapt.la mfc plata e din doua in doua sapt..nu intreb aici pt ca mi-e lene sa verific lol
No avatar
Keke

Prin urmare aceeasi situatie ca si ieri?
No avatar
FARCAS

Sof;15121 wrote: Tu ce zici? Ia vezi ce scrie in contul tău? :D

nu sa rezolvat nimic oare o sa se rezolve?
No avatar
Sof

FARCAS;15154 wrote: nu sa rezolvat nimic oare o sa se rezolve?

nu stiu... eu am incercat toate metodele.... incearca si tu...poate ai mai mult noroc, nush ce sa zic..
Scrie răspuns