Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
FARCAS

Sof;15155 wrote: nu stiu... eu am incercat toate metodele.... incearca si tu...poate ai mai mult noroc, nush ce sa zic..

am incercat sa incarc din nou documentele se incarca pana la 100% si dupa apare un card si scrie pagina nu exista
No avatar
Sof

FARCAS;15157 wrote: am incercat sa incarc din nou documentele se incarca pana la 100% si dupa apare un card si scrie pagina nu exista

nu mai incerca daca le-ai trimis odata, n-are sens, problema nu e acolo...problema e la ei...
No avatar
Sof

https://www.scamadviser.com/check-website/cosmopayment.com
ia' de te uita!!!
identitate ascunsa... cred ca asta o sa inchida acest topic...
No avatar
matzarebela

Sof;15176 wrote: https://www.scamadviser.com/check-website/cosmopayment.com
ia' de te uita!!!
identitate ascunsa... cred ca asta o sa inchida acest topic...

https://www.scamadviser.com/check-website/wdcs.cardportal.com ... putina atentie la detalii.. cosmo este nou este o pagina de prezentare.. este facut special pentru Streamate si celelalte siteuri.. insa platforma lor este intercash( cea care are syspay si xlvcard de ani de zile.. si nu mai spune cate...
No avatar
matzarebela

inteleg nevoia de a sufla si in iaurt, dar nu mai dati sfoara in tara la niste zvonuri aiurea, o sa se rezolve, Intercash este mai vechi in domeniu si decat paxum.. a supravietuit de ani de zile fiind adultfriendly deja cu cateva siteuri pe platforme diferite(syspay si xlv card) daca se grabesc sa va puna la dispozitie carduri si apoi intampina probleme vai teapa.. daca s emisca incet si sigur(gen paxum) vaii teapa le place comisionul... asta e situatia... ce sa mai zicem...
No avatar
Blondy

Buna...Dupa lungi incercari am reusit eu sa vb cu ei aseara. Humm m-au expediat destul de repede spunandu-mi ca este o problema tehnica generala si ca ei fac tot posibilul sa o remedieze in cel mai scurt timp...Acum doar sper ca nu cumva acel "scurt timp" sa fie la fel de "scurt" ca si cel de activare al contului :((
No avatar
adelina007

Mie mi-au activat contul super repede. Cont facut pe 27 si primit validare pe 28.Ieri chiar mi-au si urat bun venit in echipa. Deci sa activeze conturi pot dar sa va rezolve voua problema nu pot.
No avatar
Alicia41

Blondy;15238 wrote: Buna...Dupa lungi incercari am reusit eu sa vb cu ei aseara. Humm m-au expediat destul de repede spunandu-mi ca este o problema tehnica generala si ca ei fac tot posibilul sa o remedieze in cel mai scurt timp...Acum doar sper ca nu cumva acel "scurt timp" sa fie la fel de "scurt" ca si cel de activare al contului :((

Cum ai vorbit? la telefon?
No avatar
Alicia41

adelina007;15241 wrote: Mie mi-au activat contul super repede. Cont facut pe 27 si primit validare pe 28.Ieri chiar mi-au si urat bun venit in echipa. Deci sa activeze conturi pot dar sa va rezolve voua problema nu pot.

Buna, sper ca iti dai seama ca nu e indicat sa primesti bani in contul Cosmo, nu? Risti sa ti-i blocheze si tie...
ILoveSummer

Buna! Am primit raspunsul asta de la Cosmo acum.

"
We do apologize for the delay and are sorry for the inconvenience, however the secondary balance function is still currently undergoing maintenance as advised directly on the CardPortal.

Please note: the function will be available again shortly and you will see the notification in the portal removed once it can be used.

Unfortunately since this maintenance has to be done in conjunction with the MasterCard processor there have been several pending procedures on their end in order to finalize and enable the function. This also means the timeline is not strictly defined by us which is why a specific window of hours for completion has not been provided.

We are aware many cardholders are in a similar situation and we are doing everything we can to grant you access to these funds as soon as possible. For the moment we advise you to check your portal regularly over the next few days, once you see the notification removed this will mean the function has been enabled again.

Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
James,
Customer Support Team"
Scrie răspuns