Cosmopay secondary balance cum rezolvam problema ??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alicia41

Corect, sunt zapacita si suparata, m-a intrebat o prietena daca mesajul e de la Cosmo?
I-am dat paste si ei ca sa vada ce ai postat tu, de-asta am intrebat sa fiu sigura mai ales ca toata lumea zice ca virgula Cosmo nu raspunde la emailuri. xx
No avatar
Rimela

Alicia41;14868 wrote: Corect, sunt zapacita si suparata, m-a intrebat o prietena daca mesajul e de la Cosmo?
I-am dat paste si ei ca sa vada ce ai postat tu, de-asta am intrebat sa fiu sigura mai ales ca toata lumea zice ca virgula Cosmo nu raspunde la emailuri. xx

te inteleg perfect Alicia.Eu intrasem pe celalat fórum sa vad daca cineva a mai postat vreo noutate despre cardul paxum si am vazut aceleasi plangeri despre Cosmo si acolo. Din curiozitate am intrat pe topic si cum inainte vazusem aici ca multa lume-i disperata cu secondary balance ala am zis sa va pasez mesajul postat de cineva de acolo in idea de a va ajuta .
No avatar
Keke

Rimela;14869 wrote: te inteleg perfect Alicia.Eu intrasem pe celalat fórum sa vad daca cineva a mai postat vreo noutate despre cardul paxum si am vazut aceleasi plangeri despre Cosmo si acolo. Din curiozitate am intrat pe topic si cum inainte vazusem aici ca multa lume-i disperata cu secondary balance ala am zis sa va pasez mesajul postat de cineva de acolo in idea de a va ajuta .

Exista un alt forum????
No avatar
Rimela

Keke;14870 wrote: Exista un alt forum????

Da Keke, de cativa ani, dar nu stiu daca am voie sa postez link-ul aici :)
No avatar
Keke

Rimela;14872 wrote: Da Keke, de cativa ani, dar nu stiu daca am voie sa postez link-ul aici :)

😭😭😭😭 eu de ce nu stiu lucrurile astea? 😭😭😭😭sunt noua si aici🙈
No avatar
qqq990

Mie mi-au intrat banii , au fost prima oara la secondary balance, dupa cateva zile am trimis iar un document de verificare a adresei ( am trimis un extras de cont )iar in catv zile am primit email ca pot transfera banii de la secondary balance la avaible founds, asa am si facut, insa aveam peste limita ( 6230 $) asa ca am reusitg sa transfer la fonduri disponibile doar 6000 $, i-am scos fara nici o problema, insa acum nu ii pot transfera pe cei ramas 230 $, imi apare cei retrasi cu minus ( -6000$), insa cand vreau sa-i transfer pe astia 230 imi scrie Invalid acceptable amount, stie cineva ce se intampla?
No avatar
Sof

qqq990;14903 wrote: Mie mi-au intrat banii , au fost prima oara la secondary balance, dupa cateva zile am trimis iar un document de verificare a adresei ( am trimis un extras de cont )iar in catv zile am primit email ca pot transfera banii de la secondary balance la avaible founds, asa am si facut, insa aveam peste limita ( 6230 $) asa ca am reusitg sa transfer la fonduri disponibile doar 6000 $, i-am scos fara nici o problema, insa acum nu ii pot transfera pe cei ramas 230 $, imi apare cei retrasi cu minus ( -6000$), insa cand vreau sa-i transfer pe astia 230 imi scrie Invalid acceptable amount, stie cineva ce se intampla?

toata lumea intampina aceeasi problema, din alte surse reiese ca pana luni ar trebui sa se rezolve, deci.... rabdare....
No avatar
ioana45

multumim
asteptam:)
No avatar
Sof

un nou mesaj in contul meu cosmo suna cam asa: "THE BALANCE TRANSFER OPTION IS CURRENTLY UNDER MAINTENANCE. THE FUNCTION IS AVAILABLE ONCE THIS MESSAGE IS REMOVED." sa speram ca luni se rezolva...
No avatar
Keke

Sof;14934 wrote: un nou mesaj in contul meu cosmo suna cam asa: "THE BALANCE TRANSFER OPTION IS CURRENTLY UNDER MAINTENANCE. THE FUNCTION IS AVAILABLE ONCE THIS MESSAGE IS REMOVED." sa speram ca luni se rezolva...

Hey Sof,inca apare mesajul?au zis ca astazi se rezolva,nu?
Scrie răspuns