experienta mea cu paxum recente
arabu1988;12869 wrote: nu zici pentru nimic orice tip de card de la ING este acceptet dute si fa cont in RON si cere CARD att toti
Acum m-am prins cum sa raspund si eu aici direct la care postare vreau;)))
Am rezolvat,am scris mai sus:)) multumesc frumos,raman datoare:))
Acum m-am prins cum sa raspund si eu aici direct la care postare vreau;)))
Am rezolvat,am scris mai sus:)) multumesc frumos,raman datoare:))
ralucka;12905 wrote: apare doar euro - un euro 4.8145 lei adica ar veni dolarul 3.9 si cva - e bine bine . acum ai 6 cafele arabule
))
nu prea imi place ca dolaru sa urcet zilele asta in piata dar e bn si asa oricum mai multi decat BNR =))
nu prea imi place ca dolaru sa urcet zilele asta in piata dar e bn si asa oricum mai multi decat BNR =))
We only have what we Give
nicu7650;12913 wrote: Am un card mastercard la brd, l-am folosit si la paypal, numai ca acolo mi-a cerut contul sa il leg la ei, sunt sanse sa nu imi intre banii pe card??
Am vrut eu mai devreme sa pun Visa de la brd si nu mi-au permis. Am fost si am facut la ING. Mi-au dat cardul pe loc si am si facut transferul deja. Am jumatate de ora de cand am ajuns acasa.
Am vrut eu mai devreme sa pun Visa de la brd si nu mi-au permis. Am fost si am facut la ING. Mi-au dat cardul pe loc si am si facut transferul deja. Am jumatate de ora de cand am ajuns acasa.
nicu7650;12913 wrote: Am un card mastercard la brd, l-am folosit si la paypal, numai ca acolo mi-a cerut contul sa il leg la ei, sunt sanse sa nu imi intre banii pe card??
din moment ce banii a plecat din cont il primest eu nu am inteles exact despre ce vb paypal sau paxum ??
din moment ce banii a plecat din cont il primest eu nu am inteles exact despre ce vb paypal sau paxum ??
We only have what we Give