Mihmiha;12912 wrote: Acum m-am prins cum sa raspund si eu aici direct la care postare vreau;)))
Am rezolvat,am scris mai sus:)) multumesc frumos,raman datoare:))
ma bucur ca ai resolvat orice cafe bun vineta B-) =)) glumem si noi nah eu sunt aici sa ajut cat poti cu ce stiu si o fav de plecere
experienta mea cu paxum recente
arabu1988;12916 wrote: din moment ce banii a plecat din cont il primest eu nu am inteles exact despre ce vb paypal sau paxum ??
Sa inteleg ca deja ai facut transferul sau nu stii daca sa pui cardul sau nu? Daca l-ai pus si ti-au aprobat transferul,ar trebui sa intre. Zicea cineva mai devreme totusi ca la brd si bcr sunt aiurea astia cu cardurile... De asta m-am si dus si eu la ING.
Sa inteleg ca deja ai facut transferul sau nu stii daca sa pui cardul sau nu? Daca l-ai pus si ti-au aprobat transferul,ar trebui sa intre. Zicea cineva mai devreme totusi ca la brd si bcr sunt aiurea astia cu cardurile... De asta m-am si dus si eu la ING.
Mihmiha;12906 wrote: Gata. Am fost la ING,mi-audat cardul pe loc. L-am atasat la paxum prin aplicatie si am facut si transferul. Sa vd acum mi-a luat 8,95$ din 100. Sa vad ca o sa scot deacum
) multumesc frumos
da comissionul pentru transfer to external card este 6$+2,9% din suma
da comissionul pentru transfer to external card este 6$+2,9% din suma
We only have what we Give
arabu1988;12918 wrote: ma bucur ca ai resolvat orice cafe bun vineta B-) =)) glumem si noi nah eu sunt aici sa ajut cat poti cu ce stiu si o fav de plecere
Iti deschizi cafenea curand,la cate cafele ai de luat
))
Glumim,dar serios acum,m-ai salvat. Ca turbam deja asteptand sa dea astia un semn. Sper sa fie bine deacum incolo. O sa mai vad de cardul lor si gata.
Iti deschizi cafenea curand,la cate cafele ai de luat
Glumim,dar serios acum,m-ai salvat. Ca turbam deja asteptand sa dea astia un semn. Sper sa fie bine deacum incolo. O sa mai vad de cardul lor si gata.
Mihmiha;12923 wrote: Da... Aveam nevoie de bani urgent,ca altfel ii lasam acolo sa se mai adune.. Si sa ii scot cand venea cardul de la ei.
ai sansa sa primest banii azi cu ING mai verifice si tu contul din cand in cand si ne spui cand iti intra
succes si la mia multi banii
ai sansa sa primest banii azi cu ING mai verifice si tu contul din cand in cand si ne spui cand iti intra
arabu1988;12924 wrote: ai sansa sa primest banii azi cu ING mai verifice si tu contul din cand in cand si ne spui cand iti intra
Da,verific. Nu stiu daca intra azi. Au zis ca ce e dupa ora 14,se ia in evidenta a doua zi...si ca dureaza 2-3 ziletransferul. Dar poate totusi am noroc.
Multumesc
Da,verific. Nu stiu daca intra azi. Au zis ca ce e dupa ora 14,se ia in evidenta a doua zi...si ca dureaza 2-3 ziletransferul. Dar poate totusi am noroc.
Multumesc
Mihmiha;12925 wrote: Da,verific. Nu stiu daca intra azi. Au zis ca ce e dupa ora 14,se ia in evidenta a doua zi...si ca dureaza 2-3 ziletransferul. Dar poate totusi am noroc.
Multumesc
cine a zis asta banca ??
daca da banca spune asa asta nu insemana ca asa o sa fie eu cred maine ai banii in cont
cu plecere
Multumesc
cine a zis asta banca ??
daca da banca spune asa asta nu insemana ca asa o sa fie eu cred maine ai banii in cont
cu plecere
-
cosmicfox666
am fost si eu la ing, mi-am facut card. bineinteles ca mi-a gresit numele prima oara si am mai asteptat vreo 20 de minute. nu-i panica, super draguta gagica. mi-a facut alt card, am ajuns acasa, l-am legat la cont, am trimis o suma mica pentru control si acum astept, inca nu au intrat, transferul l-am facut dimineata pe la 11. in schimb, am cerut un EFT pe 25 si inca nu mi-a ajuns, l-am cerut la BRD, ma rog, inca nu au trecut 5-7 zile lucatoare, a fost 1 mai, weekend, etc. sper sa intre mai repede. oricum, dupa ce iau banii de la BRD imi inchid toate conturile la ei 
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord