experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

Mihmiha;12860 wrote: M-am lovit de alta problema. Am primit banii de pe mfc intr-o ora. Acum vreau sa ii transfer pe card extern si imi cere approval code. Din browser imi zice pe care sa il pun tin tabelul de coduri de pe email. Dar zice ca e incorect. Di aplicatie imi spune ca il trimite automat pe telefon si se adauga singur,dar la urma da system error. Care-i faza?..
approval code poti sa il faci deactive si nu iit mai cere
We only have what we Give
arabu1988

Mihmiha;12861 wrote: Am reusit cu codul din browser,dar zice ca termenii tranzaxtiei nu sunt aprobati...ceva de genul. Tre sa schim moneda? Am pus in usd. Am card in lei,dar pot primi in valuta si se face conversia... Sau sa ii fac in euro sau lei? Cum schimb? Dau acolo la add new curency si create?

BIFAZA
Please note that we cannot recall a withdraw to an external credit card and that transaction is final. If for any reason your credit card issuer does not accept the deposit they will have to send back the funds to us as we cannot stop the transaction from our end.
Please note, this option is NOT available in Canada, USA, Israel or Japan.
No avatar
Mihmiha

Am dezactivat. Imi zice ca nu suporta cardul. Am visa. Ce alt card sa fac? Sa merg sa cer card in euro? Sau cum? Ca doar nu o sa imi faca card in dolari ... Am la brd. Sau sa cer mastercard in valuta?
arabu1988

Mihmiha;12865 wrote: Am dezactivat. Imi zice ca nu suporta cardul. Am visa. Ce alt card sa fac? Sa merg sa cer card in euro? Sau cum? Ca doar nu o sa imi faca card in dolari ... Am la brd. Sau sa cer mastercard in valuta?

multe cardur de la BRD nu sunt suportate de la PAXUM daca te grabest dute si fa cont la ING ca iti dea cardul pe loc daca NU dute la raiffesen si faci card ca are cel mai bun curs de schimb din toate bancele
No avatar
Mihmiha

Da..am bifat. Am postat mai sus ca nu imi accepta cardul. Am card in lei la brd. visa. Sa merg sa cer card in valuta? In euro cred ca imi face... Am contul in lei si euro,dar cardul doar in lei. Sau pot face transfer in contul atasat cardului? E alta metoda? Costa mai mult?
No avatar
Mihmiha

Si ce card cer? Visa in valuta? Ma duc la ing ca ma grabesc... Le zic ca pt Paxum?
arabu1988

Mihmiha;12868 wrote: Si ce card cer? Visa in valuta? Ma duc la ing ca ma grabesc... Le zic ca pt Paxum?

nu zici pentru nimic orice tip de card de la ING este acceptet dute si fa cont in RON si cere CARD att toti
No avatar
Alina85

De la Transilvania merge?E tot VISA
arabu1988

Alina85;12871 wrote: De la Transilvania merge?E tot VISA

da merge
probleme cu cardur sunt la BCR si BRD
No avatar
Alina85

Am inteles.Multumesc!