Alina85;12873 wrote: Am inteles.Multumesc!
Care e mai avantajoasa banca?Eu scoteam in ultima vreme de la ING
Raiffesen are cel mai bun curs de schimb
experienta mea cu paxum recente
Alina85;12878 wrote: Super! Multumesc pentru raspuns!
Acum astept sa vad daca imi intra banii in contul paxum.Am convertit o suma mai mica, inca nu m incredere sa ii convertesc pe toti!:-O
nimic nu o sa intampla dar ca sa te linistest tu este ok incearca cu ceva mic dupa aia dai lovitura
)
Succes la mai multi banii si transferur
Acum astept sa vad daca imi intra banii in contul paxum.Am convertit o suma mai mica, inca nu m incredere sa ii convertesc pe toti!:-O
nimic nu o sa intampla dar ca sa te linistest tu este ok incearca cu ceva mic dupa aia dai lovitura
Succes la mai multi banii si transferur
We only have what we Give
pallino;12879 wrote: so you have receive wire transfer from chaturbate to romania bank?
with swift and iban?
all wire transfer from chaturbate has a problem if you have a wire transfer contact chaturbate and ask them to cancel it and send you money by another method payment like paxum or cosmo but in this way you will lose 50$ the comission for wire transfer
with swift and iban?
all wire transfer from chaturbate has a problem if you have a wire transfer contact chaturbate and ask them to cancel it and send you money by another method payment like paxum or cosmo but in this way you will lose 50$ the comission for wire transfer
We only have what we Give