experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
nyxxxa

Card unionpay nou Paxum
No avatar
Ninanina25

nyxxxa scrie: 24 Iul 2025 16:23 Card unionpay nou Paxum
Pai ala nu e nou. Ala exista din 2018 😂
Unde ai fost pana acum?
No avatar
nyxxxa

Pe 18 iunie 2025->r
Ne pare rău să vă informăm că, din cauza unor circumstanțe independente de voința noastră, partenerul nostru bancar Fundstr UAB nu va mai putea susține utilizarea în continuare a cardurilor MasterCard preplătite emise de Fundstr. Prin urmare, toate aceste carduri sunt închise cu efect imediat
Ne cerem sincere scuze pentru orice inconvenient pe care I-ar putea cauza acest lucru. Vă asigurăm că orice sold rămas de pe cardul dumneavoastră preplătit Mastercard va fi returnat în contul dumneavoastră curent Paxum.
Fundstr va contacta titularii de carduri afectați în zilele următoare pentru a le oferi mai multe detalii
Analizăm in mod activ soluții alternative Visa și Mastercard și așteptăm să introducem noi programe în zilele următoare.
Între timp, luaţi în considerare utilizarea cardului preplătit internațional ÚnionPay, disponibil atât în formă virtuală, cât și fizică. În funcție de nevoile dvs.de plată, acesta ar putea servi ca 0 alternativă potrivită.
Vă mulțumim pentru înțelegerea și sprijinul dumneavoastră continu

Voi la fel?
lulu

eu nu mai pot accesa varianta veche pentru aceasta discutie . voua vi se intampla la fel ?
No avatar
nyxxxa

Ce ai spus?
lulu

nu vezi ce am scris sau te plictisesti ?
Alexabubu

Buna fetelor!! Cat e de ok sa tot trimiti bani p libra din paxum?? Mi am facut cont la ei, am trimis d vreo 4,5 ori niste sume modeste, dar parca nu m as mai risca.. M am axat tot p unionpay , Chiar daca rupe la comision macar e cat d cat safe, zic. Voi cum procedati? Mersi
Scrie răspuns