experienta mea cu paxum recente
-
Hey, si eu am dat earlypayment de ieri dimineata,azi data de 16 fiind trebuiau sa intre oricum ,si abia acuma spre seara mi-au intrat ..Finally.!
-
BT nu primeste bani din Paxum,singura care primeste este Raiffeisen Bank si nu cred ca foloseste nimeni bancile romanesti din moment ce Paxum are 2 carduri
-
Din cate stiu BT nu accepta,daca a mers recent tranzactii pe BT din Pax Bussiness,atunci suna ori la Paxum ori la banca ai vezi unde este buba,ca sa te lamuresti
- FlowerPower
[QUOTE=aaron;n63661]Asa comisioane platiti si voi la ATM Alpha Bank cu cardul UnionPay sau doar pe mine m-au luat de fraier?
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-attachmentid":63662}[/ATTACH][/QUOTE
Trebuie sa ai in vedere ca taxe de retragere ala tam este 2$+3.5% din suma extresa.Si foarte important este sa nu alegi conversia pe care ti-o ofera banca respectiva pentru ca iti va da dolarul mult mai mic decat cursul mastercard.Cand iti apare dai decline si automat iti face conversia la cursul mastercard din acel moment, care este de asemenea cel mai apropiat de cursul bnr cu mici diferente!
De ex la o trazanctie de 1000 $ scazi 2 $ = 998*3.5% asta inseamna ca 34.93 $ este comisionul deci ai aviable de scos 963$.
.
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-attachmentid":63662}[/ATTACH][/QUOTE
Trebuie sa ai in vedere ca taxe de retragere ala tam este 2$+3.5% din suma extresa.Si foarte important este sa nu alegi conversia pe care ti-o ofera banca respectiva pentru ca iti va da dolarul mult mai mic decat cursul mastercard.Cand iti apare dai decline si automat iti face conversia la cursul mastercard din acel moment, care este de asemenea cel mai apropiat de cursul bnr cu mici diferente!
De ex la o trazanctie de 1000 $ scazi 2 $ = 998*3.5% asta inseamna ca 34.93 $ este comisionul deci ai aviable de scos 963$.
.