experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AlexxaSymbol

Ce faceti, fetele? Sunteti bine? De ce te baga acum direct din forumvideochat.com in forumvideochat.ro?
Vad ca a disparut si ultima pagina de conversatie, la fel apare si la voi??
lulu

buna ziua . ciudat ce se intampla cu site ul . mai ciudat este ceea ce se intampla cu cardurile paxxum ... alea principale .. nu cele union .. Inchise ..anulate ...blocate .....am primit notificare pe app .... Deci e ceva in genul /. here we go again ..Same old story ... back to union cards ..,
No avatar
lovermfc

buna fetelor... a mai folosit cineva Monesse pentru a scoate bani din paxum?Functioneaza sa trimit bani din paxum pe external card?
Imi comand acum cardul unionpay dar pana vine se pot scoate pe Monesse?MULTUMESC
No avatar
andy125

lulu scrie: 18 Iun 2025 22:45 buna ziua . ciudat ce se intampla cu site ul . mai ciudat este ceea ce se intampla cu cardurile paxxum ... alea principale .. nu cele union .. Inchise ..anulate ...blocate .....am primit notificare pe app .... Deci e ceva in genul /. here we go again ..Same old story ... back to union cards ..,
Da. S-a terminat iar cu mastercard
No avatar
andy125

Vechea poveste. Revenim din nou la union
No avatar
Ninanina25

Mie mi s-a sters contul aici, de ce? Nu stiu.
Probabil asta s-a intamplat cu mai multi, caci vad ca nu prea mai e nimeni activ pe aici.
Iar cat despre paxum, da, a ramas doar unionpay, alphabank a devenit unicredit care pana la sfârșitul lui august cica schimba bancomatele, deci cu union se pare ca se va mai putea doar la euronet...
Asta este
No avatar
Laura_T

Ninanina25 scrie: 19 Iun 2025 15:20 Mie mi s-a sters contul aici, de ce? Nu stiu.
Probabil asta s-a intamplat cu mai multi, caci vad ca nu prea mai e nimeni activ pe aici.
Iar cat despre paxum, da, a ramas doar unionpay, alphabank a devenit unicredit care pana la sfârșitul lui august cica schimba bancomatele, deci cu union se pare ca se va mai putea doar la euronet...
Asta este
Patria si Libra nu merg? Parca asa auzisem.
No avatar
Intheshadow

Ba da doar astea 2 merg
No avatar
nyxxxa

Ați primit Card nou Paxum?
No avatar
Ninanina25

nyxxxa scrie: 24 Iul 2025 11:51 Ați primit Card nou Paxum?
Care e ala???
Scrie răspuns