Ce faceti, fetele? Sunteti bine? De ce te baga acum direct din forumvideochat.com in forumvideochat.ro?
Vad ca a disparut si ultima pagina de conversatie, la fel apare si la voi??

experienta mea cu paxum recente
buna ziua . ciudat ce se intampla cu site ul . mai ciudat este ceea ce se intampla cu cardurile paxxum ... alea principale .. nu cele union .. Inchise ..anulate ...blocate .....am primit notificare pe app .... Deci e ceva in genul /. here we go again ..Same old story ... back to union cards ..,

Da. S-a terminat iar cu mastercardlulu scrie: 18 Iun 2025 22:45 buna ziua . ciudat ce se intampla cu site ul . mai ciudat este ceea ce se intampla cu cardurile paxxum ... alea principale .. nu cele union .. Inchise ..anulate ...blocate .....am primit notificare pe app .... Deci e ceva in genul /. here we go again ..Same old story ... back to union cards ..,
- 
		Ninanina25  
Mie mi s-a sters contul aici, de ce? Nu stiu.
Probabil asta s-a intamplat cu mai multi, caci vad ca nu prea mai e nimeni activ pe aici.
Iar cat despre paxum, da, a ramas doar unionpay, alphabank a devenit unicredit care pana la sfârșitul lui august cica schimba bancomatele, deci cu union se pare ca se va mai putea doar la euronet...
Asta este

Probabil asta s-a intamplat cu mai multi, caci vad ca nu prea mai e nimeni activ pe aici.
Iar cat despre paxum, da, a ramas doar unionpay, alphabank a devenit unicredit care pana la sfârșitul lui august cica schimba bancomatele, deci cu union se pare ca se va mai putea doar la euronet...
Asta este
Patria si Libra nu merg? Parca asa auzisem.Ninanina25 scrie: 19 Iun 2025 15:20 Mie mi s-a sters contul aici, de ce? Nu stiu.
Asta este
- 
		Ninanina25  
Care e ala???