experienta mea cu paxum recente
- FlowerPower
Bună,eu am fost acum 1 ora la 3 bănci diferite și nu am putut scoate bani cash deloc,am mai primit mail și de fraud alert,le am trimis mail sper sa se rezolve repede.M-am uitat în cont nu am nici o notificare tehnica.A mai pățit cineva asta?
aaron;n63661 wrote: Asa comisioane platiti si voi la ATM Alpha Bank cu cardul UnionPay sau doar pe mine m-au luat de fraier?
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-attachmentid":63662}[/ATTACH]
In fond nu e taxa. E rata de conversie cum ar venit. Chiar dacă usd este 4.7 tu scoti cu 4.5 si diferenta aia ar fi incadrata la "comisionul" asta
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","data-attachmentid":63662}[/ATTACH]
In fond nu e taxa. E rata de conversie cum ar venit. Chiar dacă usd este 4.7 tu scoti cu 4.5 si diferenta aia ar fi incadrata la "comisionul" asta
-
A primit cineva banii de la MFC? Eu nu am primit nimic Oana acum, am avut early payment pentru luni și nici atunci nu i am primit...azi e zi de plata și încă nu au trimis ( cel puțin mie)...