experienta mea cu paxum recente
-
cosmicfox666
ralucka;11769 wrote: nu accepta masterccard ci doar visa
merci gagica! la ei pe site scrie ca e ok mastercard. nici ei nu stiu... damn..
merci gagica! la ei pe site scrie ca e ok mastercard. nici ei nu stiu... damn..
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
cosmicfox666;11768 wrote: abia mi-au intrat banii pe paxum, am incercat sa-i transfer pe External Credit Card. mi-a spus "Card is not supported". Am ales plata EFT, dureaza 5-7 zile din ce mi-au zis ei. oare de ce nu pot sa folosesc cardul meu MasterCard facut la BRD pentru asta? 
am facut si eu transfer acum pe visa card si totul e bine am facut si card nu mai astept CUPON
am facut si eu transfer acum pe visa card si totul e bine am facut si card nu mai astept CUPON
We only have what we Give
-
andyandreea
buna,
am avut si eu probleme cu contul paxum, pana mi-am aut cur si am trimes mail la octav@paxum.com ,nu stiu cine este omul acesta dar sa-i dea Dzeu sanatate ca intr-o ora am avut contul verificat si am transferat si banii pe card.
am avut si eu probleme cu contul paxum, pana mi-am aut cur si am trimes mail la octav@paxum.com ,nu stiu cine este omul acesta dar sa-i dea Dzeu sanatate ca intr-o ora am avut contul verificat si am transferat si banii pe card.
-
krokodillu
ralucka;11769 wrote: nu accepta masterccard ci doar visa
Cardurile mastercard de la Raiffeisen sunt acceptate, merge sa transferi pe ele.
Cardurile mastercard de la Raiffeisen sunt acceptate, merge sa transferi pe ele.
-
krokodillu
andyandreea;11797 wrote: buna,
Octav Moise este CEO si owner PAXUM. E roman stabilit in Canada.
Octav Moise este CEO si owner PAXUM. E roman stabilit in Canada.
ralucka;11592 wrote: in momentul in care iti intra banii in paxum , dai withdraw funds by wire transfer ,si acolo bagi detaliile tale de la banca ( iban-ul, etc) dar o sa dureze ceva pana iti intra in banca , poti da withdraw funds to external card si sa atasezi un card visa la orice banca romaneasca , am inteles ca est mai rapid asta - fee-ul este 6 dolari plus 2.9% din suma. bafta
Fee pentru withdraw funds by wire transfer ai idee cat este?
Fee pentru withdraw funds by wire transfer ai idee cat este?