experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Innacat

Buna! Si eu am cerut un wire transfer

Buna! Si eu am cerut un wire transfer de la cam4, banca mea din Romania fiind Transilvania. Dar de joi de pe 19 aprilie pana acum, nimic. La voi cat dureaza un wire transfer? Si acest comision de 45$ este fix indiferent de banca?
No avatar
ErikaFG

Luminați ma si pe mine va rog !!!!! După ce va virează Siteurile platile catre Paxum (fiecare pe care ii nu ma intrrrseaza) in cat timp vedeți acei bani în contul vostru Paxum. Nuuuuu ma refer la tranzacții catre Ro. Ma refer de la Site la Paxum?? Multumesc !!!
No avatar
ErikaFG

Mi s-au virat astăzi d p un site si in Paxum am o. Am crezut ca am trecut de faza aprobări mai grea se pare ca au luat o razna toate ..... cand primesc banii va scot la un suc ))))))) de crăciun cel tarziu....
arabu1988

ErikaFG;11923 wrote: Luminați ma si pe mine va rog !!!!! După ce va virează Siteurile platile catre Paxum (fiecare pe care ii nu ma intrrrseaza) in cat timp vedeți acei bani în contul vostru Paxum. Nuuuuu ma refer la tranzacții catre Ro. Ma refer de la Site la Paxum?? Multumesc !!!

cam in 24 de ore daca nu iti intra dai mail la site si intreb
We only have what we Give
arabu1988

ErikaFG;11924 wrote: Mi s-au virat astăzi d p un site si in Paxum am o. Am crezut ca am trecut de faza aprobări mai grea se pare ca au luat o razna toate ..... cand primesc banii va scot la un suc ))))))) de crăciun cel tarziu....

=))=)) e nebunie alu salam cu platele
We only have what we Give
No avatar
ErikaFG

Site-ul raspunde dupa vreo 3 zile . Numa noi răspundem in 2 secunde. )))))
No avatar
Alessia_one

Buna fetelor! Am o mare nedumerire. Nefolosind Paxum pana acum,nu stiu cum functioneaza. Ma poate ajuta cineva cu detalii? Este ca la Firstchoice? Primesti un card sau trb sa atasezi unul din ro? Si cum se face asta? Dau ca meroda de withdraw funds pein wire transfer? Astept rasp. Multumesc mult! Seara faina
No avatar
ErikaFG

Nebunia lu naiba. Baaa aprobări. Ba stam si asteptam 1 luna. Ba inca 1 luna dupa bani ba nus ce. Important ca ei încasează pe urma noastră.
No avatar
ErikaFG

Le tot dau. Nu scapă asa usor de mine.
No avatar
amyyyy

ErikaFG;11929 wrote: Nebunia lu naiba. Baaa aprobări. Ba stam si asteptam 1 luna. Ba inca 1 luna dupa bani ba nus ce. Important ca ei încasează pe urma noastră.

mie CB mi.a cam furat 48$...aveam wire din CB ..mi s.a cerut pasaport permis plm...nu am k buletin nu au acceptat si am modificat prin paxum si mi.au trimis cu 48$ mai putin aduca taxa de wire 48$ care eu nu am vazut banii prin wire doar am modificat metoda de plata k nu mai primeam banii nici la pulivara bn inca nu au intrat nici in Paxum...mor de nervi
Scrie răspuns