Oldshadow;11620 wrote: am atasat eu card de la BCR visa $ si nu merge la external card
Octav a spus ca BCR nu accepta Paxum ..nici mie nu mi.a mers sa retrag pe cardul de la BCR. Incearca cu un card de la alta banca!
experienta mea cu paxum recente
-
Arianababe
Da. Mie mi-a activat contul in 2-3 ore si asteptam de 13 zile inainte
Cryssaaaaaa;11653 wrote: Buna!
Cine i-a mai trimis email lui octav pentru verificarea contului si a reusit sa primesca ulterior si banii?
Buna da eu azi am scoz banii de la ATM .Ieri i-am dat mail lui Octav si tot era s-a activat contul.Deja aveam niste bani pe Paxum de la cb si azi i-am scos
Cine i-a mai trimis email lui octav pentru verificarea contului si a reusit sa primesca ulterior si banii?
Buna da eu azi am scoz banii de la ATM .Ieri i-am dat mail lui Octav si tot era s-a activat contul.Deja aveam niste bani pe Paxum de la cb si azi i-am scos
morenitta;11679 wrote: Buna da eu azi am scoz banii de la ATM .Ieri i-am dat mail lui Octav si tot era s-a activat contul.Deja aveam niste bani pe Paxum de la cb si azi i-am scos
ma bucure pentru tine
ce curs ai avut ?
ma bucure pentru tine
ce curs ai avut ?
We only have what we Give
arabu1988;11682 wrote: ma bucure pentru tine
ce curs ai avut ?
eu nu sunt din Romania sun din chisinau )) De aia i-am scos prin alte metode (am transferat pe yandex ca am card bancar de la ei si pe pe urma i-am scos la ATM in lei).Comisionul a fost putin mare dar ma bucur ca am putut scoate macar ceva.Pina vin cardurile de la Paxum asa o sa fac, alta metoda nu am
ce curs ai avut ?
eu nu sunt din Romania sun din chisinau )) De aia i-am scos prin alte metode (am transferat pe yandex ca am card bancar de la ei si pe pe urma i-am scos la ATM in lei).Comisionul a fost putin mare dar ma bucur ca am putut scoate macar ceva.Pina vin cardurile de la Paxum asa o sa fac, alta metoda nu am
-
sophieanastasie
buna , mi-am facut cont pe paxum ca tot omul , avand in vedere dezamagirea cu firstchoice .. darrrrr inca nu am fost verificata .imi poate spune cineva ce este de facut si cat este comisionul total? alta metoda de plata cred ca nu exista ....
Chillyourheart;11707 wrote: exista search pe forum s-a discutat de n ori problema asta . alte metode exista depinde pe ce site lucrezi tu . dai la profil si verifica.
iar ca si comisioane au link pe site dar e mai usor sa intrebi decat sa cauti .
https://www.paxum.com/fees/personal-account/
=)) ce ai mai frate cu fata =)) asta e ajutam cat putem nu e nimic iti dau si tie dreptate oricum dar acum lume e disperate dupa ce aa intamplat cu firstchoice
o seara buna
iar ca si comisioane au link pe site dar e mai usor sa intrebi decat sa cauti .
https://www.paxum.com/fees/personal-account/
=)) ce ai mai frate cu fata =)) asta e ajutam cat putem nu e nimic iti dau si tie dreptate oricum dar acum lume e disperate dupa ce aa intamplat cu firstchoice
o seara buna
We only have what we Give