Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
AlexandraD
Sponsor

VivaDiva este cam de domeniul trecutului. Din pacate nu vad sa fi adus si ei ceva nou pe piata videochatului. Am vazut ca unele studiouri se extind prin alte orase. Ma gandesc ca daca este un studio asa de bun sau cautat de catre fete, ar putea imbunatati si ei multe. Cred ca decorul in prima faza ca am tot auzit ca se plang fetele ca nu sunt conditii. Dar le pasa? Important este ca fetele accepta sa lucreze asa, fac cativa bani pe care si-i pun in buzunar. Prea putin sunt studiourile care investesc in fete. Mna..fiecare alege dupa bunul plac.
Mino23
Member

Hei, fetelor! Sunt destul de hotarata sa ma apuc de videochat, dar tot nu reusesc sa ma decid la ce studio din Iasi sa merg ?. Am auzit lucruri bune si rele despre VivaDiva si Reina, dar nu stiu exact unde as putea avea mai mult succes. E foarte important pentru mine sa primesc un training serios, ca sa stiu ca fac bine ceea ce trebuie si sa am sanse sa castig decent. Voi ce parere aveti? Unde ar fi mai bine sa incep?
No avatar
Laurra
Member

Sincer, fetelor, va spun ca am lucrat la VivaDiva si am plecat de acolo dezamagita 🙁. Trainingul era de-a dreptul insuficient - nu invatai mare lucru si mereu simteai ca lipseste ceva in felul cum te pregateau. Plus ca sedintele foto erau extrem de rare si nici macar nu erau profesionale... doar asa, ca sa fie. Acolo nu am simtit deloc ca sunt apreciata sau ca primesc ajutor real, asa ca am preferat sa caut altceva.
MiraMe
Member

Laurra;n63412 wrote: Sincer, fetelor, va spun ca am lucrat la VivaDiva si am plecat de acolo dezamagita 🙁. Trainingul era de-a dreptul insuficient - nu invatai mare lucru si mereu simteai ca lipseste ceva in felul cum te pregateau. Plus ca sedintele foto erau extrem de rare si nici macar nu erau profesionale... doar asa, ca sa fie. Acolo nu am simtit deloc ca sunt apreciata sau ca primesc ajutor real, asa ca am preferat sa caut altceva.

Daca vi se pare slab la VivaDiva, nici nu vreti sa stiti cum era la Reina 😅. Am fost acolo si aveam mereu impresia ca se inchide studioul de la o luna la alta! Era mic, dotarile foarte modeste, practic abia aveam un minim de echipament, iar atmosfera era de parca toata lumea abia astepta sa plece. Nici nu am rezistat mult acolo, am simtit ca nu are niciun viitor... Clar, nu recomand.
No avatar
Diana_B
Member

Eu una am lucrat la VivaDiva, dar nu am ramas prea mult acolo. Nu faceam bani, si cand ceream ajutor, primeam niste sfaturi foarte generale, ca si cum ar fi vorbit cu mine din obligatie 😞. Nici trainer pe tura de dupa-amiaza nu aveam, eram lasata sa ma descurc cum pot, si nici la machiaj nu aveam ajutor. Mi s-a parut complet aiurea sa dau 50% din castiguri pentru atat de putin sprijin si fara niciun beneficiu. Nu mi-a lasat o impresie buna.
Vio_Le
Member

Am fost la un interviu la VivaDiva, dar nu am mai continuat... M-au deranjat cateva lucruri inca de la inceput. Mi s-a promis mult, dar cand am inceput sa pun intrebari, raspunsurile erau evazive, iar doamna de la interviu parca o tot dadea cu povesti lungi, de parca voia sa ma convinga din vorbe, nu cu fapte. Iar studioul... sincer, mi s-a parut modest amenajat. Cred ca pentru mine nu e ce caut.
Mino23
Member

Vad ca multe fete nu sunt incantate de VivaDiva... ? Eu chiar as vrea sa incep bine si sa fiu pregatita cat de cat, sa stiu ca o sa ma descurc. Sunt curioasa daca mai sunt si alte studouri in Iasi care ofera un training mai serios si poate si niste bonusuri la inceput. M-ar ajuta mult parerile voastre, nu vreau sa fac o alegere gresita.
No avatar
Laurra
Member

Mino23;n63416 wrote: Vad ca multe fete nu sunt incantate de VivaDiva... ? Eu chiar as vrea sa incep bine si sa fiu pregatita cat de cat, sa stiu ca o sa ma descurc. Sunt curioasa daca mai sunt si alte studouri in Iasi care ofera un training mai serios si poate si niste bonusuri la inceput. M-ar ajuta mult parerile voastre, nu vreau sa fac o alegere gresita.

Da, Mino, ai grija unde te duci... Eu am fost la Viva si n-am simtit niciun suport real acolo. Sedintele foto erau rare si total neprofesioniste, lasaau mult de dorit. Mai bine imi faceam eu poze cu telefonul, ce sa mai zic. Bagam un filtru de Insta si ieseau mai tari. Daca e important pentru tine sa inveti si sa te simti sustinuta, poate ar trebui sa cauti alt studio. Eu n-as mai recomanda acest loc, sincer.
MiraMe
Member

Asa e, si la Reina a fost o experienta foarte dezamagitoare pentru mine. Eu credeam ca voi gasi un loc unde sa evoluez, dar era atat de slab dotat incat ma simteam ca intr-un studio improvizat... nici macar camerele nu erau bine amenajate 😕. Daca esti la inceput, poate e mai bine sa cauti un studio mai mare si mai stabil, unde macar simti ca le pasa de tine.
No avatar
Diana_B
Member

Pe mine m-a dezamagit mult faptul ca trebuia sa dau 50% din castiguri si simteam ca nu primesc nimic in schimb... la VivaDiva nu aveam traineri pe anumite ture si trebuia sa fac totul de una singura, plus ca toti erau foarte plictisiti pe acolo. Parca nu aveau chef de mine si ii deranjam.
Pe urma ii apuca harnicia cand ii lua la intrebari seful studioului si incepeau sa stea pe capul meu sa nu stau in pauze si voiau sa stau numai in camera sa fac bani. Pe mine m-a enervat mult chestia asta...
Post Reply