Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
dori
Member

Ramona Dinescu;n2396 wrote: Salut fetele! Ma tot uit pe site-urile studiourilor de videochat din Iasi si incerc sa vad care ar fi cel mai bun pentru mine. Ma gandesc serios sa ma angajez dar acum nu stiu exact unde. Sunt o gramada de studiouri si acum ajuns sa vad si de unii Viva Diva. A auzit cineva de ei? Se munceste legal, e curat, cum sunt patronii? Nu gasesc nimic despre asta.

La fel am dat despre o gramada de alte studiouri din astea de care nu stiu nimic: X-art-ladies, Reina Studio, Red lips studio si tot asa. Din cate am mai vazut pe net si ce-am mai discutat cu fetele, am auzit de Heylux, de Lucky Studio, de Night Whispers, de Preziosa, paradiz si cam atat. Deci care-i treaba cu celelalte? E ceva de capul lor sau nu? Ca nu-mi dau seama daca pur si simplu n-am auzit eu de ele sau nu merita atentie. :-S:-S:-S

Multumesc anticipat pentru cine o sa vrea sa ma ajute cu un sfat si niste pareri despre cel mai bun studio de videochat din Iasi. Poate are cineva chiar experienta si ma orientez si eu. Pa,pa!

Habar n-am Ramona de VivaDiva in videochat in Iasi. Ai scos la misto numele asta? De fapt, la cate studiouri din astea apar peste noapte e greu sa le mai tii minte pe toate. N-am nicio parere despre VivaDiva daca asta chiar e studio de videochat.
Adela
Sponsor

Toate studiourile de videochat din Iasi au plusuri si minusuri, parerea mea. Vivadiva e ca orice alt studio. Eu primesc in fiecare saptamana nu stiu cate reclame pe net cum primesc de la inca 4-5 studiouri. Nus ce sa zic... Lucky Studio e de cand lumea pe piata. Stiu fete care lucrau acum 7-8 ani acolo. Cred ca aici e diferenta. Lucky e o chestie mai serioasa spre deosebire de Vivadiva sau Reina Studio sau restul care sunt venite ieri. Daca o sa fie si Vivadiva sau Reina Studio peste 8 ani pe piata inseamna ca e ceva de capul lor. Pana atunci , orice fata face videochat in Iasi unde alege ca doar suntem intr-o tara libera si fiecare alege dupa capul ei.
irinaghig
Member

Lucrez in videochat la Lucky Studio din 2015 si am vazur o multime de studiouri de videochat din Iasi mici care au aparut si au disparut. Sunt doar 3-4 studiouri in Iasi care conteaza parerea mea. Alea care sunt mai mari si mai serioase raman. Deci ca sa-ti dau un raspuns...da am auzit de VivaDiva ca primesc reclame pe Facebook și pe net de la o groază de studiouri. Ce părere am? Nu pot să am nici o părere deocamdată despre VivaDiva că nu știu pe nimeni care să fi lucrat acolo. Dar e greu de crezut că au training ca lumea și restul de servicii gratuite care sunt acum la modă în videochat în Iași.
No avatar
Adelina
Member

te-ai angajat pana la urma? :D
irinaghig
Member

Habar n-am fata :)) De VivaDIva am auzit macar dar Reina habar n-am cine e? In videochat in Iasi cele mai cautate sunt studiourile mari de videochat si care au activitatea de mai multa vreme, Astea noi apar peste noapte si tot asa dispar, cand nu se mai gasesc modele care sa lucreze acolo. Parerea mea.
cezaraa
Member

De VivaDiva vad ca a mai vorbit cineva. Dar de Reina Studio ...OMG! :))))) Cine sunt oamenii astia, de unde apar studiourile de videochat in Iasi de care nu stie nimeni? Eu is curioasa cum angajeaza modele. Care dintre voi v-ati duce la un studio de videochat in Iasi de care nu stii absolut nimic? Cum sa vii acolo noaptea la niste necunoscuti si sa te dezbraci si sa incercis a te concentrezi la program. LOL!!!!
Malinuta
Member

Eu mai mult de 2 luni nu am putut sa colaborez cu acest studio. Isi fac reclama degeaba pentru ca nimic nu este adevarat..nici bonus..nimic. Am fost putin bagata in seama la inceput cat faceam bani pe site-urile de free. Cand treaba nu a mai mers, abia daca eram salutata. Nu mai zic ca erau niste conditii de toata jena..
ElenaMaria
Member

cred ca fetele se duc mai mult din curiozitate la VivaDiva. cui i-ar face placere sa lucreze pe site uri de free fiind cele mai accesate de catre romani. mie unu nu imi ofera nicio siguranta acest studio dar fiecare face cum vrea si cum stie
cezaraa
Member

Eu una nu as opta pentru VivaDiva sau studiouri din astea mai putin cunoscute. Nu imi inspira incredere. De unde stiu eu ca sunt legali sau ca imi dau banii si nu ma pacalesc LOL :))) Plus ca site-urile astea de free sunt cele mai accesate de romani OMG!!! Daca vreti calea usoara atunci mergeti la studiouri mici si " sigure" LOL :)))
Malinuta
Member

Eu eram la inceput si sincer nici nu m-am interesat foarte bine. Unde am vazut prima data acolo am mers crezand ca va fi bine. Nu mai zic ca ma tineau la tigara cate 30 de minute si parca o faceau intentionat cumva..asa simteam
Post Reply