experienta mea cu paxum recente
Alessia_one;11928 wrote: Buna fetelor! Am o mare nedumerire. Nefolosind Paxum pana acum,nu stiu cum functioneaza. Ma poate ajuta cineva cu detalii? Este ca la Firstchoice? Primesti un card sau trb sa atasezi unul din ro? Si cum se face asta? Dau ca meroda de withdraw funds pein wire transfer? Astept rasp. Multumesc mult! Seara faina
Momentan la Paxum nu trimit carduri.Iti poti atasa tu un card din Romania.Din cate am inteles pe aici,asta ar fi cea mai ok modalitate de pata la capitolul comisioane.Eu personal inca astept sa imi intre banii. Au mai multe modalitati de plata.
Momentan la Paxum nu trimit carduri.Iti poti atasa tu un card din Romania.Din cate am inteles pe aici,asta ar fi cea mai ok modalitate de pata la capitolul comisioane.Eu personal inca astept sa imi intre banii. Au mai multe modalitati de plata.
Eden;11945 wrote: A reusit cineva sa aplice pt card? Dupa ce completez si apas apply imi da eroare.
asta e erroare la toate lume
Your current verification level does not allow you to perform this action or you have reached maximum allowed cards number per account.
asta e erroare la toate lume
Your current verification level does not allow you to perform this action or you have reached maximum allowed cards number per account.
We only have what we Give
Stati linistite ca banii o sa intre din cb pe paxum si din paxum pe card/cont bancar. La fel am fost si eu cu stres si au intrat fara probleme in 2 zile pe paxum si in 7 zile in contul bancar. Deci chill !!
L.E. Doar ce am aplicat si pt card cu succes , acum am -45$ , il astept cu interes.
L.E. Doar ce am aplicat si pt card cu succes , acum am -45$ , il astept cu interes.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Salut. Am si eu o nedumerire. Contul meu este verificat, pana acum am primit plati, deci nu asta este problema mea. Am o prietena care vrea sa primeasca banii de pe Imlive in contul meu Paxum, ea nu mai poate aplica pentru ca a pierdut cardul de la ei. Aveti idee daca poate sa ii transfere de pe imlive, avand in vedere ca practic acolo este numele ei, si in card paxum numele meu? Scuze pentru roman, va multumesc anticipat!