cosmopay la chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cristina22

A primit cineva plata prin cosmo pana acum?
No avatar
nano

Da merge am primit azi prima plata prin cosmo
No avatar
morg123

nano;12174 wrote: Da merge am primit azi prima plata prin cosmo
Tot card negru ai si tu?
No avatar
Tzg

nano;12174 wrote: Da merge am primit azi prima plata prin cosmo
Eu am primit cardul dar tot îmi apare așa
Validate your account

In order to validate your account and start using your card, we must verify your identity and address. Please follow the following steps in order to submit your documents, and proceed with account validation.

After your documents have been submitted, allow between up to 2-3 business days for your account validation to be reviewed.

IMPORTANT: Please ensure both images show the whole entire document or identity card or passport page and that it can be clearly read. We cannot accept pictures that are too dark or blurred.
Ție îți mai apare sa validezi contul ?
No avatar
daucusapaa

Buna! Sper ca nu intreb ceva ce s-a mai intrebat deja...Deci, mi-am facut cont Cosmopay acum 5 zile...am primi emailul cum ca imi expediaza cardul dar nu mi-au aprobat documentele...Credeti ca odata ce o sa-mi primesc cardul si o sa-l activez o sa se activeze/verifice si contul? Aaaa.. si inca o chestie, de fiecare data cand ma loghez in cont imi scrie ca trebuie ca incarc documente pentru verificare:D
arabu1988

daucusapaa;12235 wrote: Buna! Sper ca nu intreb ceva ce s-a mai intrebat deja...Deci, mi-am facut cont Cosmopay acum 5 zile...am primi emailul cum ca imi expediaza cardul dar nu mi-au aprobat documentele...Credeti ca odata ce o sa-mi primesc cardul si o sa-l activez o sa se activeze/verifice si contul? Aaaa.. si inca o chestie, de fiecare data cand ma loghez in cont imi scrie ca trebuie ca incarc documente pentru verificare:D

la mine dupa 4 zile au facut verificare pentru contul meu
We only have what we Give
No avatar
Tzg

daucusapaa;12235 wrote: Buna! Sper ca nu intreb ceva ce s-a mai intrebat deja...Deci, mi-am facut cont Cosmopay acum 5 zile...am primi emailul cum ca imi expediaza cardul dar nu mi-au aprobat documentele...Credeti ca odata ce o sa-mi primesc cardul si o sa-l activez o sa se activeze/verifice si contul? Aaaa.. si inca o chestie, de fiecare data cand ma loghez in cont imi scrie ca trebuie ca incarc documente pentru verificare:D

Așa e și la mine dar deja am primit cardul
No avatar
vvv

a scos cineva banii de pe card? si voi aveti limita de 2500 de dolari? :D
Oldshadow

fa un print sa vedem unde iti arata acea limita daca ai limita inseamna ca nu e activat contul
No avatar
morg123

Oldshadow;12613 wrote: fa un print sa vedem unde iti arata acea limita daca ai limita inseamna ca nu e activat contul

Am si eu o intrebare
Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon.
Este din cauza perioadei de plata sau chiar nu este available?
Scrie răspuns