cosmopay la chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Hazel

surek;11052 wrote: pai nu merge deocamdata sa comanzi cardul:)) ftt rau cosmo asta dai mail nu rasp nimeni

Mie mi-au raspuns, ti se trimite automat dupa verificarea contului, adica a documentelor!
No avatar
Hazel

surek;11052 wrote: pai nu merge deocamdata sa comanzi cardul:)) ftt rau cosmo asta dai mail nu rasp nimeni

La ce adresa ai trimis mail ul?
No avatar
July

Hazel;11054 wrote: La ce adresa ai trimis mail ul?

Imediat ce te apuci de cont ,iti trimit un email prin care te anunta precum ca ar fi trimis.
No avatar
morg123

July;11055 wrote: Imediat ce te apuci de cont ,iti trimit un email prin care te anunta precum ca ar fi trimis.

si mie mi au dat accelas mesaj si asa dau la toti dar trebuie comandat din my profile
No avatar
Hazel

July;11055 wrote: Imediat ce te apuci de cont ,iti trimit un email prin care te anunta precum ca ar fi trimis.

Dupa ce mi-au aaprobat contul, le-am trimis email pentru a afla pasii si cand imi va fi trimis cardul, mi-au spus ca se emite automat si ajunge in 7 15 zile!
No avatar
Hazel

morg123;11056 wrote: si mie mi au dat accelas mesaj si asa dau la toti dar trebuie comandat din my profile

De unde comandat din my profile, nu intelegi ca am trimis un mail catre ei si au raspuns ca se genereaza o data cu inregistrarea si ca ramane sa fie trimis, iar timpul de livrare este de la 7 la 15 business days!Nu mai oferiti suport, daca nu aveti ceva concret, induceti in eroare!
No avatar
Hazel

Arilena;11068 wrote: Mi e personal mi se pare o pierdere de timp.nu pare deloc sigur...

Nu pare deloc sigur, dar este preluat de aproape 5 site uri, daca ai rezerve, am spus si mai devreme, trimiti o suma modica, spre ex de pe un cont de cb, iar ca idee, nimic unde sunt tinuti banii virtuali nu e sigur, asa ca idee, nici macar paxumul, sigur este WiRE, daca vrei sa iti declari veniturile!zi buna!
No avatar
Hazel

Arilena;11091 wrote: Inafara de cb,ce alte sit3 uri il mai folosesc?

MYfreecams, imlive, mai erau inca 2 postate pe un topic, daca tu nu citesti, nu te informezi, atunci nu mai intreba si nu mai expune pareri de dragul de a o face!
No avatar
Hazel

Arilena;11096 wrote: De aia is pe acest forum,ca sa ma informez...sa intreb si sa imi exprim parerea.De ce iei foc asa?

Esti ca sa te informezi, daca sunt deschise, deja, 10 conversatii pe tema asta, tu venind doar sa te extragi ce iti convine, atunci nu meriti niciun raspuns, dpmdv, ai venit sa spui ca tie nu ti pare fiabil cosmopayment, dar nici nu stiai ce site uri il folosesc sau ceva despre el, cred ca suntem intr-o situatie in care evident avem nevoie de lucruri concrete, nu de pareri aeriene!
No avatar
July

Arilena;11068 wrote: Mi e personal mi se pare o pierdere de timp.nu pare deloc sigur...

Daca nu era ceva sigur nu era pus pe site-urile respective
Scrie răspuns