cosmopay la chaturbate
-
Cristina22
A primit cineva plata prin cosmo pana acum?
nano;12174 wrote: Da merge am primit azi prima plata prin cosmo
Eu am primit cardul dar tot îmi apare așa
Validate your account
In order to validate your account and start using your card, we must verify your identity and address. Please follow the following steps in order to submit your documents, and proceed with account validation.
After your documents have been submitted, allow between up to 2-3 business days for your account validation to be reviewed.
IMPORTANT: Please ensure both images show the whole entire document or identity card or passport page and that it can be clearly read. We cannot accept pictures that are too dark or blurred.
Ție îți mai apare sa validezi contul ?
Eu am primit cardul dar tot îmi apare așa
Validate your account
In order to validate your account and start using your card, we must verify your identity and address. Please follow the following steps in order to submit your documents, and proceed with account validation.
After your documents have been submitted, allow between up to 2-3 business days for your account validation to be reviewed.
IMPORTANT: Please ensure both images show the whole entire document or identity card or passport page and that it can be clearly read. We cannot accept pictures that are too dark or blurred.
Ție îți mai apare sa validezi contul ?
-
daucusapaa
Buna! Sper ca nu intreb ceva ce s-a mai intrebat deja...Deci, mi-am facut cont Cosmopay acum 5 zile...am primi emailul cum ca imi expediaza cardul dar nu mi-au aprobat documentele...Credeti ca odata ce o sa-mi primesc cardul si o sa-l activez o sa se activeze/verifice si contul? Aaaa.. si inca o chestie, de fiecare data cand ma loghez in cont imi scrie ca trebuie ca incarc documente pentru verificare:D
daucusapaa;12235 wrote: Buna! Sper ca nu intreb ceva ce s-a mai intrebat deja...Deci, mi-am facut cont Cosmopay acum 5 zile...am primi emailul cum ca imi expediaza cardul dar nu mi-au aprobat documentele...Credeti ca odata ce o sa-mi primesc cardul si o sa-l activez o sa se activeze/verifice si contul? Aaaa.. si inca o chestie, de fiecare data cand ma loghez in cont imi scrie ca trebuie ca incarc documente pentru verificare:D
la mine dupa 4 zile au facut verificare pentru contul meu
la mine dupa 4 zile au facut verificare pentru contul meu
We only have what we Give
daucusapaa;12235 wrote: Buna! Sper ca nu intreb ceva ce s-a mai intrebat deja...Deci, mi-am facut cont Cosmopay acum 5 zile...am primi emailul cum ca imi expediaza cardul dar nu mi-au aprobat documentele...Credeti ca odata ce o sa-mi primesc cardul si o sa-l activez o sa se activeze/verifice si contul? Aaaa.. si inca o chestie, de fiecare data cand ma loghez in cont imi scrie ca trebuie ca incarc documente pentru verificare:D
Așa e și la mine dar deja am primit cardul
Așa e și la mine dar deja am primit cardul
Oldshadow;12613 wrote: fa un print sa vedem unde iti arata acea limita daca ai limita inseamna ca nu e activat contul
Am si eu o intrebare
Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon.
Este din cauza perioadei de plata sau chiar nu este available?
Am si eu o intrebare
Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon.
Este din cauza perioadei de plata sau chiar nu este available?