experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ErikaFG

Mersi mult :)
ralucka

cu placere
No avatar
Penguin

Am auzit ca paxum iti declara automat veniturile la fisc,in timp c epayments au un alineat in care spun ca nu o fac.stiti cv despre asta?
arabu1988

Penguin;11603 wrote: Am auzit ca paxum iti declara automat veniturile la fisc,in timp c epayments au un alineat in care spun ca nu o fac.stiti cv despre asta?

unde ai auzit asta ?

fie care vorbeste cum vrea si ce vrea in situl de paxum nu exista asa ceva asa ca cine a spus asta minte cu respect
We only have what we Give
Nord

Penguin;11603 wrote: Am auzit ca paxum iti declara automat veniturile la fisc,in timp c epayments au un alineat in care spun ca nu o fac.stiti cv despre asta?

Pana la urma toate veniturile o sa fie declarate la fisc! Paxum a mai avut probleme cu fiscul roman in trecut! Mai oameni buni ce ar fi sa va declarati chiar voi veniturile la fisc! Taxele sunt extrem de mici incepand cu anul acesta! Daca iti faci PFA (ca si persoana fizica nu o sa poti activa nu este legal) o sa platesti 10% impozit pe venit iar daca veniturile tale depasesc 22.800 lei anual atunci o sa mai trebuiasca sa platesti 665 lei suma fixa lunar care reprezinta contributiile tale la sanatate si pensie! Ceea ce inseamna ca o sa-ti mearga si vechime si o sa beneficiezi de toate drepturile de care beneficiaza orice angajat! Cu un SRLd impozitele sunt si mai mici doar ca e mai multa birocratie la mijloc!

Sincer pentru doar atat nu are rost sa te stresezi ca poate maine iti vin peste tine aia de la fisc! Parerea mea, acum fiecare face ce crede si cum crede!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Penguin

Eu am citit asta pe un forum strain.deci sa i relrg ca e adevarat?
No avatar
Penguin

*sa inteleg
Oldshadow

am atasat eu card de la BCR visa $ si nu merge la external card
No avatar
Penguin

Iti apare contul verificat si pe telefon?ti am dat pm.ms
No avatar
Cryssaaaaaa

Help!!!

Buna!
Cine i-a mai trimis email lui octav pentru verificarea contului si a reusit sa primesca ulterior si banii?
Scrie răspuns