Oldshadow;11565 wrote: Buna,daca acest octav a rezolvat activarea conturilor de ce pe telefon in aplicatia paxum imi tot arata ca nu este verificat dar online pe laptop arata verificat?ciudat.
buna
aplicatina pe telefon are probleme si la mine cam la fel intruna ERROR pe telefon din moment ce apare verificat asta inseamna ca e verificat
experienta mea cu paxum recente
Oldshadow;11565 wrote: Buna,daca acest octav a rezolvat activarea conturilor de ce pe telefon in aplicatia paxum imi tot arata ca nu este verificat dar online pe laptop arata verificat?ciudat.
Problems with the Paxum APP have been resolved. You should be able to login now without any issue. Thank you for your patience while our techs worked on this.
communicat offical acum de la paxum incearca si spune si noua ce sa intamplat
Problems with the Paxum APP have been resolved. You should be able to login now without any issue. Thank you for your patience while our techs worked on this.
communicat offical acum de la paxum incearca si spune si noua ce sa intamplat
We only have what we Give
Ajutati ma si pe mine sa inteleg va rog frumos. Mi am făcut recent un cont pe paxum si sunt nelămurită intr o privință. Când primesc bani in contul de Paxum ca sa sa imi intre prin wire in banca din Romania trebuie sa fac eu ceva operare?? Adica trebuie sa selectez ceva ?Sunt noua pe paxum si nu prea inteleg. Sau Paxum trimite direct la Banca din Romania? Multumesc.
arabu? nu pot sa te intreb ceva in pm,ai atins limita de mesaje private ,te intreb aici daca esti amabil dupa ce e verificat si activat contul paxum il atasez pe siteuri intai apoi atasez contul in lei sau in dolari pt. transfer? multumesc frumos!
in momentul in care iti intra banii in paxum , dai withdraw funds by wire transfer ,si acolo bagi detaliile tale de la banca ( iban-ul, etc) dar o sa dureze ceva pana iti intra in banca , poti da withdraw funds to external card si sa atasezi un card visa la orice banca romaneasca , am inteles ca est mai rapid asta - fee-ul este 6 dolari plus 2.9% din suma. bafta