PROBLEMA - Intarziere plata cont BRD

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

da , poti ssa stai 'linistita' ca si eu astept de pe data de 16 si nici azi nu am banii , eu am contu la raiffeisen , citisem undeva ca au intarzit cu platile si le-au trimis pe 20 deci cred ca mai avem de asteptat , mfc nu raspunde la nici un email . ignore total ! mi-am schimbat parerea despre mfc
No avatar
laris

ralucka;11447 wrote: da , poti ssa stai 'linistita' ca si eu astept de pe data de 16 si nici azi nu am banii , eu am contu la raiffeisen , citisem undeva ca au intarzit cu platile si le-au trimis pe 20 deci cred ca mai avem de asteptat , mfc nu raspunde la nici un email . ignore total ! mi-am schimbat parerea despre mfc

We are waiting on more information from the bank. We are sorry for the delay. asta miau rasp ! imi vine sa ii injur nici chef nu mai am sa mai intru ! niste nesimtiti
ralucka

mie nici macar nu mi-au raspuns , le-am trimis email si ieri si astazi , recunosc ca ieri le-am trimis un email cam furios , dar eram plina de nervi . nici eu numai am chef sa lucrez , nu am mai intrat de 3-4 zile . nu este posibil asa ceva ! asteptam de 7 zile un transfer in 2018. oricum eu au mintit si au trimis platile pe 20 desi in payment history apare wire-ul trimis pe 16. niste nesimtiti, nu le pasa de modele si de nimic !
No avatar
Myke_anne

Eu azi am primit de pe Chaturbate dupa peste 1 saptamana de astepare. Transfer wire direct in cont de ing in RON . Cursul este unul bun deci iesi mai bine decat Firstchoice. Singurul dezavantaj este ca se pot astepta pana la 10 zile .
ralucka

nu se pot astepta 10 zile pt un wire in 2018 , 3-4 zile maxim , ei sunt de vina ca au trimis tarziu platile
No avatar
laris

da mai ales ca unuele sunt ft vechi pe site ... sau sa ne dea bani inapoi am vz ca au bagat cosmopayment dar si aia se misca ca pla
ralucka

eu le-am dat email daca poate sa imi trimita pe paxum , am fost verificata dupa perioada ca foloseam paxum . dar fara nici un raspuns ! le-am mai dat azi un email si mi-au trimis :we will let you know as soon as we hear back from the bank ! thanks , acelasi email de 2 zile . off
No avatar
surek

Myke_anne;11453 wrote: Eu azi am primit de pe Chaturbate dupa peste 1 saptamana de astepare. Transfer wire direct in cont de ing in RON . Cursul este unul bun deci iesi mai bine decat Firstchoice. Singurul dezavantaj este ca se pot astepta pana la 10 zile .
si ai pus si pasaport la age of verification?
No avatar
laris

va-au intrat bani fetelor?
ralucka

NU si am incput sa ma enervez , au zis ca au retrimis wire-ul luni , acum care naiba mai e problema ?
Scrie răspuns