PROBLEMA - Intarziere plata cont BRD

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Hazel

ralucka;10977 wrote: cat ar mai trebui sa asteptam ? site-ul zice 1-2 zile , bancile 3-4 dar deja luni ar fi a 5a a 6 a zi. acum vine si weekendul si 2 zile nu se lucreaza.

Luni ar trebui sa iti primesti banii, daca nu, ia legatura cu mfc si spune-le ce s-a intamplat, da-ne si noua de stire, bafta!
ralucka

ok o sa dau de stire , si voi daca primiti ceva anuntati aici sa stam si noi mai linistiti :)) sa speram ca luni ...
No avatar
Kimmie92

Hazel;10978 wrote: presupun ca ai contul la ing , ca sunt unele banci care nu fac conversie automata, nu stiam ca si mfc ul are intermediari in trimiterea paymemtului pe wire, da, proababil ca asta e problema, ca au solicitat mai multe plati prin WIRE, s-a mega aglomerat tot!

Am cont la BCR, plata solicitata in Euro de la LJ pentru prima data...
No avatar
Vicious

A primit pana la urma cineva bani prin wire transfer?
ralucka

nu , si tu astepti de pe mfc?
No avatar
alicia

Chiar nimeni nu a primit bani de la Mfc prin wire? Acum chiar sunt îngrijorată... Unde au dispărut toti bani de o săptămână aproape 😢
No avatar
Vicious

Nu, eu astept de la Cam4, acolo nu am depasit termenul, ei zic ca dureaza 7-10 zile cu totul. A durat 2 zile aprobarea de catre site a platii, apoi dureaza 3-5 zile lucratoare transferul in contul meu. Au trecut 4 zile de cand e confirmat transferul pe Cam4, sper ca luni-marti sa ii primesc. Am tot citit postari si nu cred c-am vazut la nimeni sa fi primit prin wire inca...
No avatar
azuro

buna ,sunt de putin timp si nu am folosit decat paxum care acum imi da probleme ,cum engleza nu este un atuu forte nu stiu cum altfel sa transfer banii de pe paxum pe un card romanesc ?multumesc mult
No avatar
jony111

azuro;11121 wrote: buna ,sunt de putin timp si nu am folosit decat paxum care acum imi da probleme ,cum engleza nu este un atuu forte nu stiu cum altfel sa transfer banii de pe paxum pe un card romanesc ?multumesc mult

aici ai tutorialul care te invata sa pui cardul downladeazal iti arata si imagini daca nu sti engleza. atentie trebuie sa ai card visa nu merge cardul mastercard
http://paxumblog.com/2018/04/19/withdrawal-to-external-credit-or-debit-card-new-user-guide/
No avatar
laris

BUNA AM FACUT SI EU PLATA PRIN WIRE TRANSFER DE PE 16 LUCREZ PE MFC MI-AM BAGAT ING`UL SI NICI PANA AZI NU STIU NIMIC DE BANI ..IAR MFC NICI NU SE OBOSESTE SA RASPUNDA! VA-TI PRIMIT BANI FETELOR?:(
Scrie răspuns