PROBLEMA - Intarziere plata cont BRD
da , poti ssa stai 'linistita' ca si eu astept de pe data de 16 si nici azi nu am banii , eu am contu la raiffeisen , citisem undeva ca au intarzit cu platile si le-au trimis pe 20 deci cred ca mai avem de asteptat , mfc nu raspunde la nici un email . ignore total ! mi-am schimbat parerea despre mfc
ralucka;11447 wrote: da , poti ssa stai 'linistita' ca si eu astept de pe data de 16 si nici azi nu am banii , eu am contu la raiffeisen , citisem undeva ca au intarzit cu platile si le-au trimis pe 20 deci cred ca mai avem de asteptat , mfc nu raspunde la nici un email . ignore total ! mi-am schimbat parerea despre mfc
We are waiting on more information from the bank. We are sorry for the delay. asta miau rasp ! imi vine sa ii injur nici chef nu mai am sa mai intru ! niste nesimtiti
We are waiting on more information from the bank. We are sorry for the delay. asta miau rasp ! imi vine sa ii injur nici chef nu mai am sa mai intru ! niste nesimtiti
mie nici macar nu mi-au raspuns , le-am trimis email si ieri si astazi , recunosc ca ieri le-am trimis un email cam furios , dar eram plina de nervi . nici eu numai am chef sa lucrez , nu am mai intrat de 3-4 zile . nu este posibil asa ceva ! asteptam de 7 zile un transfer in 2018. oricum eu au mintit si au trimis platile pe 20 desi in payment history apare wire-ul trimis pe 16. niste nesimtiti, nu le pasa de modele si de nimic !
eu le-am dat email daca poate sa imi trimita pe paxum , am fost verificata dupa perioada ca foloseam paxum . dar fara nici un raspuns ! le-am mai dat azi un email si mi-au trimis :we will let you know as soon as we hear back from the bank ! thanks , acelasi email de 2 zile . off
Myke_anne;11453 wrote: Eu azi am primit de pe Chaturbate dupa peste 1 saptamana de astepare. Transfer wire direct in cont de ing in RON . Cursul este unul bun deci iesi mai bine decat Firstchoice. Singurul dezavantaj este ca se pot astepta pana la 10 zile .
si ai pus si pasaport la age of verification?
si ai pus si pasaport la age of verification?