Sa facem cunostinta!
Buna, Alissa. In Bucuresti este Studio 20, care ofera foarte multe conditii si avantaje, din cate am vazut. Uita-te ca sunt si pe forum, citeste subiectele lor. Mai sunt si Charm Studios si LiveStudio chiar... Depinde de ce preferinte ai, mai intreaba fetele de aici :*
Buna! Eu fac videochat de vreo 6 luni pe xlovecam si nu prea sunt multumit de el dar nici nu ma prea descurc cu el sincer. Sunt baiat, nu sunt gay dar as vrea sa stiu niste siteuri de videochat mai ok poate cunosti daca esti in domeniu de mai mult timp. Multumesc
Salutare! Sunt baiat si fac videochat de 6 luni pe xlovecam, tin sa precizez ca nu sunt gay poate si asta nu ma ajuta foarte mult, dar nici cu site-ul nu ma descurc wow, va rog spuneti-mi niste siteu-ri de videochat unde pot lucra ca baiat de acasa nu de la studio? Multumesc
Jasmine;8086 wrote: Buna, Alissa. In Bucuresti este Studio 20, care ofera foarte multe conditii si avantaje, din cate am vazut. Uita-te ca sunt si pe forum, citeste subiectele lor. Mai sunt si Charm Studios si LiveStudio chiar... Depinde de ce preferinte ai, mai intreaba fetele de aici :*
Multumesc mult
Multumesc mult
Ibnelio;8089 wrote: Salutare! Sunt baiat si fac videochat de 6 luni pe xlovecam, tin sa precizez ca nu sunt gay poate si asta nu ma ajuta foarte mult, dar nici cu site-ul nu ma descurc wow, va rog spuneti-mi niste siteu-ri de videochat unde pot lucra ca baiat de acasa nu de la studio? Multumesc
incearca imlive
incearca imlive