Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

Buna! Depinde in ce oras ai vrea sa lucrezi, Alissa.
No avatar
ALISSA

In Bucuresti :*
No avatar
ALISSA

Jasmine;8078 wrote: Buna! Depinde in ce oras ai vrea sa lucrezi, Alissa.

Buna!In Bucuresti
Jasmine

Buna, Alissa. In Bucuresti este Studio 20, care ofera foarte multe conditii si avantaje, din cate am vazut. Uita-te ca sunt si pe forum, citeste subiectele lor. Mai sunt si Charm Studios si LiveStudio chiar... Depinde de ce preferinte ai, mai intreaba fetele de aici :*
No avatar
Ibnelio

Buna! Eu fac videochat de vreo 6 luni pe xlovecam si nu prea sunt multumit de el dar nici nu ma prea descurc cu el sincer. Sunt baiat, nu sunt gay dar as vrea sa stiu niste siteuri de videochat mai ok poate cunosti daca esti in domeniu de mai mult timp. Multumesc
No avatar
Ibnelio

Salutare! Sunt baiat si fac videochat de 6 luni pe xlovecam, tin sa precizez ca nu sunt gay poate si asta nu ma ajuta foarte mult, dar nici cu site-ul nu ma descurc wow, va rog spuneti-mi niste siteu-ri de videochat unde pot lucra ca baiat de acasa nu de la studio? Multumesc
No avatar
ALISSA

Jasmine;8086 wrote: Buna, Alissa. In Bucuresti este Studio 20, care ofera foarte multe conditii si avantaje, din cate am vazut. Uita-te ca sunt si pe forum, citeste subiectele lor. Mai sunt si Charm Studios si LiveStudio chiar... Depinde de ce preferinte ai, mai intreaba fetele de aici :*

Multumesc mult
No avatar
xpimp

Salutare,

Numele meu este George si sunt webmaster pe nisa videochat de 7 ani de zile. Chiar daca acest site este destinat in principal modelelor, sunt convins ca un webmaster are de invatat de la toata lumea ce lucreaza in aceasta industrie.
No avatar
Adnis

ALISSA;8076 wrote: buna!Doresc si eu sa ma aventurez in aceasta meserie:P....recomandari de studiouri serioase aveti?Va multumesc

Bună, ți-ai găsit locul? Dacă nu, dă-mi un semn, te rog. Mulțumesc
No avatar
xpimp

Ibnelio;8089 wrote: Salutare! Sunt baiat si fac videochat de 6 luni pe xlovecam, tin sa precizez ca nu sunt gay poate si asta nu ma ajuta foarte mult, dar nici cu site-ul nu ma descurc wow, va rog spuneti-mi niste siteu-ri de videochat unde pot lucra ca baiat de acasa nu de la studio? Multumesc

incearca imlive
Scrie răspuns