Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
nataly04

Buna.Am si nevoie de un pic de ajutor.Am incercat sa imi fac un cont pe Chaturbate dar dupa primul pas imi tot apare Account Banned..De ce nu ma lasa sa imi fac un cont? :)
No avatar
BST

Buna, chaturbate-ul are in ultimul timp, adica de cand sunt ei :d probleme. Trebuie sa le trimiti un email si sa le explici situatia, dupa maxim o zi lucratoare iti vor da acceptul. Daca mai ai intrebari sunt aici ca sa iti raspund. O zi placuta!
No avatar
nataly04

Multumesc mult!
No avatar
nataly04

Cum as putea sa le trimit un email?M-am uitat pe site si nu gasesc nici o adresa de email!Multumesc.
Nord

nataly04;8367 wrote: Cum as putea sa le trimit un email?M-am uitat pe site si nu gasesc nici o adresa de email!Multumesc.

Poti sa le trimiti mail la support@chaturbate.com dar eu iti recomand sa-i contactezi prin formularul de pe pagina https://support.chaturbate.com/ din experienta stiu ca iti raspund mai repede de acolo!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Yoana

Buna tuturor!As vrea sa incep si eu sa fac videochat,dar de acasa.Am nevoie de ajutorul vostru,de sfaturi,de recomandari.Am cautat si am citit despre o multime de site-uri si nu stiu la care sa ma opresc.Care credeti ca ar fi cel mai bun...?Va puup!
No avatar
BST

nataly04;8363 wrote: Buna.Am si nevoie de un pic de ajutor.Am incercat sa imi fac un cont pe Chaturbate dar dupa primul pas imi tot apare Account Banned..De ce nu ma lasa sa imi fac un cont? :)

Sa ma anunti te rog daca iti dau drumul contului. Multumesc!
No avatar
nataly04

Nu.Nu mi-au dat drumu.Am trimis cred ca de vreo 6 ori poze cu ID etc si mi le-au respins de fiecare data.
No avatar
BST

nataly04;8375 wrote: Nu.Nu mi-au dat drumu.Am trimis cred ca de vreo 6 ori poze cu ID etc si mi le-au respins de fiecare data.

Trebuie doar sa le trimiti email si sa le explici situatia. De obicei nu cer alte poze pe email.
No avatar
Melissa Ruxi

Bună sunt noua pe forum ce faceți. Cum merge munca... Eu de săptămâna viitoare încep de acasă și vroiam sa vad cum merge traficul... Mulțumesc va pop
Scrie răspuns