Jucarii sexuale - Partea I
Este o nebunie de cand am noua jucare,OhMiBod.Membrii,mai ales cei de pe F4f, sunt mai entuziasmati ca niciodata.In sfarsit,s-au adunat si banutii de masinuta.Trebuie sa o cumpar imediat,altfel vad alt autoturism mai scump si ma apuc iar de strans banuti.:)))
Si pentru ca am cautat OhMiBod Club Vibe pentru a il achizitiona, am gasit si varianta Lovelife Dream Vibrator pe care intentionez sa il cumpar, este super cute :">
Lungimea este 23 cm, are 7 moduri de pulsatie prestabilite, vibratii puternice, dar silentioase, reincarcarea se face prin USB si este rezistent la apa.
https://www.youtube.com/watch?v=5wtpN24-6K8
Lungimea este 23 cm, are 7 moduri de pulsatie prestabilite, vibratii puternice, dar silentioase, reincarcarea se face prin USB si este rezistent la apa.
https://www.youtube.com/watch?v=5wtpN24-6K8
-
Chris_Broderick
Buna!Am si eu o mare dilema...prietena mea facea videochat si a spus ca intr-o zi si-a introdus un dildo de 50 cm in anus...nu stiu daca e anatomic posibil asa ceva...poate ma ajutati voi cu un raspuns...PS...spunea ca in studiouri exista jucarii care dau impresia ca penetreaza ca sa induca in eroare clientii...gen dildouri care se "micsoreaza" sau "pliaza" astfel ca introduse in anus ele nu patrund in intreaga lungime ci raman in rect...please help 
-
Chris_Broderick
Nu am auzit sa existe asemenea jucarii...si nici pe net nu am gasit...plus ca ea mai si minte de multe ori...vizitatorii de pe pagina ei de Livejasmin o felicitau despre modul cum a introdus un dildo de juma de metru in anus...anatomic iti intra in intestin...nu de alta, dar ea se da virgina anal, apoi imi spune ca a folosit jucarii speciale. Considerand experienta ta te rog sa ma lamuresti...chiar exista jucarii care sa pacaleasca clientii?
Buna, Chris. Ei bine, am discutat cu cineva despre aceasta problema a ta, si aparent exista jucarii din acestea atat de mari, doar ca sunt foarte moi si flexibile si daca a folosit lubrifiant foarte mult, s-a putut sa faca lucrurile spuse de ea. Dar pot exista si jucarii care sa imite asta. Am auzit ca acestea se micsoreaza si dau impresia ca sunt inserate, cand de fapt nu sunt. Eu, personal, nu am intalnit fete care sa foloseasca asa ceva pana in prezent. Dar mai multe nu stiu ce sa-ti spun, ci tu si prietena ta va trebui sa discutati despre asta. Singura care iti poate spune adevarul este ea
Sper ca am ajutat
-
Chris_Broderick
Prietena mea si minte mult...se da virgina anal pana i-am gasit contul pe Livejasmine...ce-i drept nu mai practica de 5 ani webchat, dar nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca a facut anal...cand am vazut ce interese trecuse la descriere...butt plugs, anal beads, anal sex...si doi comentatori au scris ca niciodata nu au mai vazut o tipa care sa-si faca "colonoscopie" cu un dildo de 50 cm...repet...doi au scris asta...mi se pare ciudat cand a zis de jucarii care te pacalesc una la mana, nu am gasit pe net asa jucarii, nu cred ca exista si doi la mana, banuiesc ca a fost close-up, deci cam greu sa pacalesti pe cineva...asta ma framanta...oare chia a ajuns sa faca sex "intestinal"...sau poate chiar exista tehnici de a prosti clientii....a, sa nu uit, si 3 la mana...sa presupunem ca exista dildo-uri care se scurteaza...unul de juma de metru cat Doamne se poate scurta? Ar fi aberant sa aud ca poate ajunge la 18 cm...please help!
-
Chris_Broderick
Si in plus, daca ar exista asemenea jucarii, toate fetele si-ar introduce jucarii si de 2 metri in anus, sa fim seriosi...