Stiri despre videochat
Pfff. Alice, daca ai stii cate prietenii pe viata s-au legat aici
). Sunt colege care au botezat copi altor colege, unele dintre noi mai iesim in cluburi in weekend, la shopping, tinem legatura pe Facebook, la telefon etc. De aceea iti spun ca te vei simti atat de bine aici din toate punctele de vedere incat nu vei mai dori sa pleci.
Super, chiar ma bucur ca toata lumea este atat de prietenoasa, mi-ar prinde bine sa am ceva mai multa viata sociala deoarece multi dintre prietenii apropiati au plecat in strainatate si nu prea mai am cu cine iesi. Cred ca Luni voi vorbi cu departamentul pentru colaborari de acasa pentru a vedea cum se procedeaza cu transferul in studio
.
Absolut nimic nu este imposibil in viata Alessia, eu am invatat aceasta lectie de la echipa Lucky Studio, ei sunt foarte buni in ceea ce fac, insa aici cum bine stii cu totii muncesc si nu se lasa niciodata batuti. Cauta tot timpul cel mai bun raspuns la intrebarile lor si le pun in practica. Cu totii sunt prietenosi si receptivi, tin cont de ideile noastre si aduc in plus mult mai multe. Tot timpul evolueaza si tot timpul exista loc pentru mai bine. Nimic nu ii poate opri atunci cand isi elaboreaza ideile interesante care ne ajuta pe noi modelele sa facem banuti si sa ducem o viata cat mai buna si mai frumoasa din punct de vedere financiar.
Asa este cand muncesti si pui suflet in tot ceea ce faci, clar esti din echipa lor. Imi place faptul ca intotdeauna isi respecta colaboratorii si sunt profesionisti in ceea ce fac. Am observat ca niciodata nu s-au suparat si nu au renegat un model care a ales sa-si inceteze activitatea de model din diferite motive cum ar fi: vor sa plece din tara, si-au terminat studiile si vor sa profeseze in domeniul mult dorit, fie unele modele acum sunt mamici, etc. Intotdeauna au incurajat fetele pentru alegerile lor si in plus au oferit cadouri de bun ramas pentru persoanele care au considerat ca le merita din plin.
Am ramas placut surprinsa cand am auzit acest lucru de la colegele mele.
Nu am avut niciodata parte de asa ceva, de obicei cand pleci de la un loc de munca unde te-ai format si esti laudat, seful este incruntat si nici nu vrea sa auda, insa aici esti primit frumos si la fel de frumos esti tratat si daca alegi sa inchei activitatea.>:D<
Clara;7084 wrote: Asa este cand muncesti si pui suflet in tot ceea ce faci, clar esti din echipa lor. Imi place faptul ca intotdeauna isi respecta colaboratorii si sunt profesionisti in ceea ce fac. Am observat ca niciodata nu s-au suparat si nu au renegat un model care a ales sa-si inceteze activitatea de model din diferite motive cum ar fi: vor sa plece din tara, si-au terminat studiile si vor sa profeseze in domeniul mult dorit, fie unele modele acum sunt mamici, etc. Intotdeauna au incurajat fetele pentru alegerile lor si in plus au oferit cadouri de bun ramas pentru persoanele care au considerat ca le merita din plin.
Am ramas placut surprinsa cand am auzit acest lucru de la colegele mele.
Nu am avut niciodata parte de asa ceva, de obicei cand pleci de la un loc de munca unde te-ai format si esti laudat, seful este incruntat si nici nu vrea sa auda, insa aici esti primit frumos si la fel de frumos esti tratat si daca alegi sa inchei activitatea.>:D
Ai mare dreptate Clara, si mai ales daca vrei sa te intorci iti este foarte usor sa o faci. Esti primita cu aceeasi caldura si ai siguranta ca in caz ca nu te descurci dupa alegerea facuta te poti intoarce cu mare drag. ;;)
Ai mare dreptate Clara, si mai ales daca vrei sa te intorci iti este foarte usor sa o faci. Esti primita cu aceeasi caldura si ai siguranta ca in caz ca nu te descurci dupa alegerea facuta te poti intoarce cu mare drag. ;;)
Intotdeauna au gandit mult prea bine ideile pe care le-au si pus in practica...ei au facut acest lucru pentru a multumi unei persoane cu care au avut o colaborare frumoasa dar si pentru modul lor de a-si recastiga acel model.
)) V-am spus eu ca sunt profesionisti si au studiat tot ce tine de acest job.
Buna Alice, acelasi lucru il faceam si eu atunci cand ma logam de acasa si nu prea imi dadeam seama de ce nu imi merge prea bine, nici macar nu stiam cate trucuri exista pentru a te avantaja in fata camerei. In prima mea zi la studio, mi-am dat seama unde greseam de fapt, insa nu as fi stiut niciodata de una singura. De la make-up, decor, vestimentatie, fotografii, reglarea camerei - nu mai zic, lumina pe trepied - ceea ce nici nu ma gandeam ca-mi trebuie acasa si multe alte chestii care m-au surprins efectiv. Aici ma simt ca o printesa de la intrare - intru la make-up si ies papusa de pe mana doamnelor care sunt profesioniste desigur, apoi intru intr-o camera care mi-am ales-o singura si o gasesc pregatita pentru logare, daca nu ma descurc cu camera, luminile, logarea indata am parte de ajutor din partea trainerului si asistentei, daca nu imi plac pozele sau daca trainerul spune ca ar fi cazul sa le schimb indata intru la sedinta foto, daca am probleme la conturi vorbesc cu persoana care se ocupa de conturi, o doamna foarte draguta
de asemeni daca am nevoie de o husa noua pentru pat sau mai multe pernute, vine doamna receptionera si mi le aduce in camera. Este imposibil sa nu fii multumita si sa nu faci banuti. Daca ceri ajutorul trainerului ca ai membrii francezi de asemeni te ajuta sa conunici cu acestia, daca ramai in pana de idei, iti trimite fraze pe care le-ai putea scrie membrior. Intr-un cuvant nu se compara cu ceea ce faci acasa de una singura din nici un punct de vedere. 
Unii oameni considera ca isi traiesc viata prin a risipi, considera ca acesta este modul lor de a avea un trai mai bun si nu considera ca au "trait degeaba" altii strang banuti si isi fac un rost in viata...fiecare dintre noi are dreptul e a alege ce face cu banutii lui, insa ceea ce este foarte important este ca ne stim nivelul de a face banuti, in acest domeniu este clar ca faci multi banuti si sa fim seriosi...nu ne putem plange de foarte multa munca, sunt o groaza de fete care isi pierd vremea pe facebook cu discutii interminabile cu admiratorii lor fara a castiga nimic. Eu cred ca tine si de inteligenta si de felul cum iti poti atrage membrii... si ca orice persoana inteligenta este clar ca trebuie ca acea vocatie sa o si cultivezi. 
Te asteptam cu mare drag Alice. Suntem nerabdatoare sa te cunoastem si sa faci din echipa noastra. Sunt sigura ca te vei simti minunat alaturi de noi si poate cine stie...ne cautam impreuna casa. Si eu imi doresc mult acest lucru si deja am ceva pus deoparte.