Stiri despre videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Rebeca

Ca in orice job care il practici, trebuie sa iti placa ceea ce faci, altfel nu pui pasiune in activiatea ta si evident ca nu ai nici succes, de aceea de multe ori se recomanda contractul pe o luna, pentru a-ti da seama daca esti compatibila acestui job, daca are rost sa lucrezi in acest domeniu, caci nu toata lumea are aceleasi vocatii. Asa mi s-a recomandat si mie in prima luna si am fost norocoasa caci m-am acomodat foarte repede si nici nu concep sa plec de aici. Cateodata ma gandesc ca este prea frumos sa fie adevarat.:D
No avatar
Filip

Colin Powel are mare dreptate si nu sunt cuvinte spuse la intamplare, de aceea un om care vrea succes stie foarte bine ce are de facut. Succesul nu bate la usa atunci cand nu ti-a sunat ceasul dimineata, ci vine atunci cand adormi in momentul in care ar fi trebui sa iti sune ceasul pentru a te trezi. O minte sclipitoare ajutata de efort are succes garantat. Pe acest principiu sunt setat eu si nu am de gand sa-mi schimb parerea. :)
No avatar
Filip

raini;7065 wrote: Bafta si tie , ReGina. Adevarul e ca nici eu nu eram prea stangator la inceput, dar cand am vazut cati bani castig, am constientizat faptul ca nu ii pot arunca pe fereastra, ci trebuie sa ii investesc in ceva de durata. Fii mai optimista, poate o achiti in mai putin de 5 ani.

raini, in cativa ani incepi sa ai remuscari daca nu pui nimic deoparte...muncesti din greu iar banii se risipesc foarte repede, gandeste-te ca va veni o zi in care nu vei mai putea lucra in acest domeniu, ce vei face, unde vei locui, cu ce vei trai? Nu este pacat sa nu iti planifici toate aceste lucruri de la bun inceput? Din punctul meu de vedere asta inseamna sa fii un om cu colana vertebrala, poate acum esti inca tanar si nu gandesti asa, insa iti spun asta din propria experienta. Multa bafta! :)
No avatar
raini

Filip;7092 wrote: raini, in cativa ani incepi sa ai remuscari daca nu pui nimic deoparte...muncesti din greu iar banii se risipesc foarte repede, gandeste-te ca va veni o zi in care nu vei mai putea lucra in acest domeniu, ce vei face, unde vei locui, cu ce vei trai? Nu este pacat sa nu iti planifici toate aceste lucruri de la bun inceput? Din punctul meu de vedere asta inseamna sa fii un om cu colana vertebrala, poate acum esti inca tanar si nu gandesti asa, insa iti spun asta din propria experienta. Multa bafta! :)

Filip, exact acelasi lucru il spuneam si eu in discutia cu ReGina. Desi la inceput nu eram foarte strangator, cand am observat ca incep sa castig sume mari de bani, am constientizat faptul ca nu pot arunca acei bani pe fereastra si trebuie sa ii investesc in ceva de durata, pentru viitorul meu. Desi sunt tanar, am invatat din propriile greseli. Tocmai asta ne formeaza modul de a gandi, felul in care analizam situatiile prin care trecem in viata, reactiile la diverse intamplari etc. Mi-am achizitionat o masina si urmeaza sa imi cumpar si casa anul acesta, sper eu cat mai curand posibil.
No avatar
raini

Felicitari, Alessia. Admir modul in care privesti lucrurile si perspectiva asupra vietii. Este foarte bine sa ai cateva puncte de reper si sa fii ambitioasa. Sa existe persoane care sa reprezinta o motivatie pentru tine si care sa te determine sa vrei mai mult in viata.
No avatar
raini

Napoleon Bonaparte afirma urmatoarele: Cuvântul „imposibil” nu există în vocabularul meu. Dupa cum se vede, sunt convins ca acest cuvant nu exista nici in vocabularul echipei Lucky Studio. Nu isi impun bariere si iata ca pentru ei totul este posibil.
No avatar
anastasia

raini;7096 wrote: Napoleon Bonaparte afirma urmatoarele: Cuvântul „imposibil” nu există în vocabularul meu. Dupa cum se vede, sunt convins ca acest cuvant nu exista nici in vocabularul echipei Lucky Studio. Nu isi impun bariere si iata ca pentru ei totul este posibil.

Raini, consider ca daca exista vreun obstacol in calea succesului, acela este omul insusi. Ce am observat la Lucky Studio este ca ei nu sunt negativisti. Ori de cate ori merg la studio, vad zambete in jurul meu, oameni veseli si dispusi sa te ajute, sa te invete, sa iti arate toate trucurile din videochat, lucru care nu stiu la cate locuri de munca se intampla. Daca esti optimist, dedicat muncii tale si ambitios, ceea ce pentru altii este imposibil, pentru tine devine posibil.
No avatar
anastasia

Mi-a placut enorm trainingul oferit de reprezentatii Flirt4Free din Praga si cred ca putine persoane au privilegiul de a-i vizita si de a primi vizita lor chiar in studio. Trebuie sa fii cu adevarat bun in acest domeniu ca sa reusesti, iar daca ai ajuns in top trebuie sa faci totul pentru a-ti mentine pozitia castigata cu atata truda.
No avatar
Anisia

Alessia;7073 wrote: Cu siguranta nu ai cum sa plictisesti sau sa pari prea insistenta, domnisoarele trainer au experienta si de aceea iti vor oferi sprijinul lor ori de cate ori vei avea nevoie. Pana si noi, modelele care avem vechime mai apelam la ele, fie ca este vorba despre noutatile de pe site-uri, fie pentru a ne da vreun sfat.
Mi-ar face placere sa ne intalnim face to face, poate iesim impreuna la shopping in Palas ;;)

Eh, asa se intampla cand esti la inceput. Eu cel putin eram mai reticenta, dar mi-am invins teama de a nu deranja si bine am facut: numai lucruri bune s-au intamplat. Totul merge perfect, asa cum visam. De fapt , adevarul este ca nici nu imi imaginam sa fie atat de bine. Da, chiar mi-ar placea tare mult sa mergem impreuna la cumparaturi. Oricum aveam de gand sa vizitez cateva magazine din Palas pentru a-mi reînnoi tinutele. Vreau sa apar in fata camerei cu ceva diferit de fiecare data. Chiar o domnisoara trainer mi-a spus ca daca investesc in tinute si accesorii, voi castiga si mai multi banuti, adica tot spre binele meu este.
No avatar
Anisia

Iulia;7080 wrote: Pfff. Alice, daca ai stii cate prietenii pe viata s-au legat aici :)). Sunt colege care au botezat copi altor colege, unele dintre noi mai iesim in cluburi in weekend, la shopping, tinem legatura pe Facebook, la telefon etc. De aceea iti spun ca te vei simti atat de bine aici din toate punctele de vedere incat nu vei mai dori sa pleci.

Pot sa spun ca am observat si eu ca fetele au o legatura speciala, Iulia. Se inteleg foarte bine, au conversatii foarte interesante si au ce invata una de la alta. Nu ma asteptam sa fie atat de dragute cu mine, fiind la inceput. Si asta e unul dintre aspectele care ma face sa imi placa acest job.
Scrie răspuns