Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
belle

Da ...ai dreptate styl ... Sunt model de 3 ani si ma ajuta "mama natura "..Fac parte din genul modelelor glamour si am parte mai mult de membrii care se indragostesc, lucru de care nu sunt chiar mandra. Tot timpul asta am incercat sa invat sa imi pun in valoare tot ce am mai bun , iar mie personal 50 de dolari in 3-4 ore mi se pare putin.
Muncesc noaptea, iar pe timpul zilei sunt foarte activa, ceea ca ma face sa nu rezist fizic mai mult de atat (iar tariful meu nu este atat de mare)
Doar ce am terminat pentru seara asta si am facut 107 in 4 ore jumate
Bafta tuturor
(Si ai dreptate..nu este un hobby..am inceput la un studio unde ma dedicam muncii si castigam destul de bine, dar acum muncesc de acasa si sa fii propriul sef nu este un avantaj destul de mare uneori )
No avatar
Antonia

belle, daca in timpul zile desfasori si alte activitati, este de inteles ca nu poti rezista mai mult de atat noaptea, este inuman pana la urma... Eu de exemplu nu mai am alt job, iar dimineata cand termin tura, merg acasa si ma odihnesc. Altfel, nu cred ca as rezista.
Sunt de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste lucratul de acasa. Acesta este motivul pentru care eu doresc sa lucrez in studio: Vreau nu vreau, trebuie sa stau cele 9 ore (acasa sigur as gasi mereu cate un motiv pentru care sa ma deloghez mai repede), in studio poti face schimb de experiente cu colegele (alegi doar ce consideri ca e in avantajul tau), ai ajutorul trainerilor si a intregii echipe, in studio nu stiu cand zboara cele 9 ore, in schimb acasa sunt sigura ca as numara minutele :D.
Te-ai gandit la varianta de a te reintoarce in studio?
belle

Antonia;6180 wrote: belle, daca in timpul zile desfasori si alte activitati, este de inteles ca nu poti rezista mai mult de atat noaptea, este inuman pana la urma... Eu de exemplu nu mai am alt job, iar dimineata cand termin tura, merg acasa si ma odihnesc. Altfel, nu cred ca as rezista.
Sunt de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste lucratul de acasa. Acesta este motivul pentru care eu doresc sa lucrez in studio: Vreau nu vreau, trebuie sa stau cele 9 ore (acasa sigur as gasi mereu cate un motiv pentru care sa ma deloghez mai repede), in studio poti face schimb de experiente cu colegele (alegi doar ce consideri ca e in avantajul tau), ai ajutorul trainerilor si a intregii echipe, in studio nu stiu cand zboara cele 9 ore, in schimb acasa sunt sigura ca as numara minutele :D.
Te-ai gandit la varianta de a te reintoarce in studio?

M.am gandit sa caut un studio. Din pacate nu am avut o experienta prea placuta cu studioul la care am lucrat. Am primit doar o camera frumoasa si presiuni din partea sefilor sa ating un anumit target. Nu am avut traineri, nu am primit sfaturi. Tot ce am invatat a fost pe propria piele. Am investit in tot ce am acum acasa iar camera mea se apropie foarte mult cu una de studio.
Poate ca imi este teama. Poate ca sunt constienta ca din cauza oboselii voi renunta la studio destul de repede.
Cand am inceput sa lucrez de acasa a fost mai bine decat ma asteptam pentru ca imi respectam programul.
Am citit de multe ori acest sfat: ca sa reusesti in meseria asta ai nevoie de ambitie. Este foarte adevarat.
De astazi voi face tot ce pot sa stau cel putin 6 ore online
( ce nevoie am de colege de studio cand am sfaturi de la voi?:p)
Va pup si spor la banuti
No avatar
Diana G

Buna. Am si eu o intrebare legata oarecum de castigurile zilnice. Este posibil ca fiind logata pe 6-7 site-uri (de la studio) sa am probleme cu traficul,in sensul ca poate nu fac fata calculatoarele la atat de multe deschise? Intreb asta deoarece mi se plang membrii pe Jasmin sau pe Flirt ca nu ma aud,nici in privat si de 2 zile e tura-vura in free,adica membrii intra-ies-intra-ies. Desi mi se tot regleaza audio-ul de catre trainere,aceeasi problema.
No avatar
dreamofsummer

Ok, sunt modele care vor ele pur si simplu sa stea pe atatea site-uri. Eu zic ca maxim 3 care sa fie foarte asemanatoare. Nu am neaparat o problema ca-ti regleaza un trainer sunetul din cand in cand, dar, cand se pune problema de niste dificultati tehnice, studioul ar trebui sa aiba suport tehnic care sa te ajute. Ai incercat sa te concentrezi pe mai putine site-uri?
No avatar
dreamofsummer

styl;6193 wrote: Un studio care se respecta nu va lasa modelele sa lucreze pe mai mult de 3 site-uri consecutiv si in nici un caz modele incepatoare.

Bineînțeles ca nu! Asta am zis si eu: maxim 3! Doar ca, sunt modele care asta vor. Am o prietena care mi-a zis ca nu grea sa vina la studioul unde sunt eu, pt ca nu-i dau voie sa lucreze pe 6-7 site-uri o data, asa cum vrea ea, pentru ca are impresia ca "un puc se pe un site cu un pic de pe altul, se aduna". Total greșit! Dar, exista si modele care nu au răbdare sa stea cu un site, sa investească un pic de timp in el, si poate sa piardă bănuți la început. Eronat...dar asta este! Si nu știm daca ea este începătoare sau nu...problema ei era daca e de vina echipamentul pt problemele pe care le are...
No avatar
AndrewGeorge

Multumesc pentru raspuns! O sa ramanem la Streamray si Streamate pentru moment.
No avatar
AndrewGeorge

dreamofsummer;6121 wrote: Toate site-urile iti ofera posibilitatea asta, bineinteles, nu ca pe Cams. MFC este la fel ca Chaturbate, dar nu sunt foarte seriosi cu plata, si este acelasi lucru. Plus ca MFC nu accepta cuplu boy/girl. Poate sa-l foloseasca prietena ta, si sa vanda clipuri cu voi doi membrilor care vor. La fel si Bonga si xhamster. Din punctul meu de vedere, nici unul nu este la fel de bun cum este Stream pe gold show sau Cams, mai ales daca nu vrei sistemul de gen Chaturbate.

Multumesc pentru raspuns! O sa ramanem la Streamray si Streamate pentru moment.
No avatar
ALEXANDRA1234

buna , ajutati-ma si pe mine va rog, as vrea sa incep sa fac si eu videochat si nu stiu cum sa-mi fac cont, va rog ajutati-ma , multumesc !!!
Clara

ALEXANDRA1234;6197 wrote: buna , ajutati-ma si pe mine va rog, as vrea sa incep sa fac si eu videochat si nu stiu cum sa-mi fac cont, va rog ajutati-ma , multumesc !!!

Buna Alexandra, vrei sa lucrezi de acasa? Este bine sa apelezi la un studio bun care iti ofera toate informatiile legate de site-uri, ai posibilitatea de a-ti alege pe ce site-uri vrei sa lucrezi in functie de informatiile primite, trainerii de acolo iti vor face conturi si training pe site-urile dorite dupa care vei primi support online pentru fiecare site in parte si de fiecare data cand vei avea nevoie de sfaturi sau de ajutor vei gasi un trainer online. Un avantaj mare mai este ca priesti banutii la zi in contul tau bancar. :) Te sfatuiesc sa lucrezi cu Lucky Studio, eu sunt foarte multumita de colaborarea cu ei si nu mi-as schimba obtiunea prea curand. ;;) Iti urez mult succes!
Scrie răspuns